TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İş bul çalış” diyen eşini kemerle dövdü

Adana’da 22 yaşındaki Aysel B., 1.5 yıl önce görücü usulüyle 25 yaşındaki Ömer B. ile evlendi. Ancak genç kadının mutluluğu sadece 3 ay sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“İş bul çalış” diyen eşini kemerle dövdü

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) - Adana’da 22 yaşındaki Aysel B., 1.5 yıl önce görücü usulüyle 25 yaşındaki Ömer B. ile evlendi. Ancak genç kadının mutluluğu sadece 3 ay sürdü. İddiaya göre çalışmak yerine evde oturan Ömer B., eşine de şiddet uygulamaya başladı. Hamileyken de koca şiddetine maruz kalan Aysel B., eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmesiyle dünyası bir kez daha başına yıkıldı. Karısının; “İş bul çalış” çıkışına öfkelenen Ömer B., onu bir odaya kapattı. Aysel B., kucağındaki bebeğini korumaya çalışırken, eşi de onu tam 2 saat boyunca kemerle dövdü. Eve gelen polis, çaresiz kadını kurtarırken, ‘dayakçı koca’ da gözaltına alındı.

MUTLULUĞU SADECE 3 AY SÜRDÜ

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Namık Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Aysel B., ‘görücü usulü’ ile yaklaşık 1.5 yıl önce Ömer B. ile hayatını birleştirdi. Ancak genç kadının mutluluğu sadece 3 ay sürdü. Evliliğin ilk aylarında bulduğu işlerde çalışıp, ailesiyle de yakından ilgilenen genç adam, sonrasında çalışmak yerine evde oturup, eşine de şiddet uygulamaya başladı.

HAMİLEYKEN BİLE ŞİDET GÖRDÜ

Aysel B., bir süre sonra hamile kaldı, ancak hamile olmasına rağmen yine de ‘koca şiddeti’nden kurtulamadı. Eşinin ‘uyuşturucu bağımlısı’ olduğunu öğrenen genç kadının dünyası bir kez daha başına yıkıldı. Ne yapacağını bilmeyen Aysel B.’nin bir çocuğu oldu. Kocası çalışmadığı için bebeğinin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan Aysel B., eşine; “Neden çalışmıyorsun? İş bulup çalış” diye tepki gösterdi.

2 SAAT BOYUNCA KEMERİYLE DÖVDÜ

“Sen çalış” diye bağırdığı eşinin; “Benim bebeğim var. Bu halde nasıl çalışayım. Erkek çalışır da eve ekmek getirir” şeklinde cevap vermesi karşısında adeta öfkeden deliye dönen Ömer B., önce genç kadını bir odaya kapatıp kapıyı kilitledi, sonra da belindeki kemeri çıkartıp eşini dövmeye başladı. Kucağındaki 3 aylık bebeğini korumaya çalışan çaresiz kadın, tam 2 saat boyunca eşinin şiddetine maruz kaldı.

ÇARESİZ KADINI POLİS KURTARDI

Ömer B., bir süre sonra odadan ayrılınca Aysel B. de cep telefonundan polisi arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekip, genç kadını kurtarıp, bebeğiyle polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Aysel B. sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi’nde de gözyaşlarını tutamadı. Aysel B.’nin, artık dayanacak gücü kalmadığı için eşinden boşanmakta kararlı olduğu öğrenilirken, ‘dayakçı koca’ Ömer B. de gözaltına alındı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.