TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALA’nın büyük başarısı

Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından olan Adana Anadolu Lisesi (ALA) başarı geleneğini 2016 üniversite sınavındaki başarısı ile devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ALA’nın büyük başarısı

ADANA(İLKHABER) - Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından olan Adana Anadolu Lisesi (ALA) başarı geleneğini 2016 üniversite sınavındaki başarısı ile devam ettirdi. ÖSYM her yıl yayımladığı “Ortaöğretim Kurumlarına Göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları Kitapçığını” gecikmeli olarak geçtiğimiz günlerde resmi internet sayfasında yayımladı. Buna göre sınava giren tüm liselerin sıralamaları açıklandı.

Adana Anadolu Lisesi MF1-2-3-4 puanında, kendi türündeki 1603 Anadolu Lisesi içerisinde Türkiye birincisi oldu. Ülkemizdeki pek çok seçkin okulu geride bırakmanın haklı gururunu yaşayan okul müdürü Erdal Sevim, bu başarının tesadüfi olmadığını, ALA camiasının planlı gayretli ve sabırlı bir çalışmasının sonucu olduğunu ifade ederek, bu başarıda pay sahibi olan öğrenci, aile, öğretmenler ve okul mezunlarına çaba ve katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.