TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim sevgiyle başlar

Adana Seyhan İlçesi’nde yer alan Şehit Murat Savaş Kale İlk ve Ortaokulu bünyesinde bulunan anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri tarafından özenle yetiştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eğitim sevgiyle başlar

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) -  Geleceğimiz olan çocuklar, öğretmenleri tarafından eğitimin yanında sosyal aktiviteler ile geleceğe hazırlanıyor.

Okul öncesi anasınıfı öğrencileri, deneyimli öğretmenleri tarafından anne sıcaklığında gördükleri eğitim ile gelecekte de başarılı birer birey olarak yetişiyorlar. 

Şehit Murat Savaş Kale İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Küçük, büyük bir aile olduklarını belirterek, ‘’Şehit Murat Savaş Kale ilk ve Ortaokulu, öğrencisiyle, eğitim kadrosuyla kocaman bir aileyiz. Bu ailede huzur, güven, mutluluk ve başarı her zaman bizimle birlikte yol alacaktır’’ dedi.

Önceki yıllarda olduğu gibi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da başarı yolculuklarına devam edeceklerini ifade eden Okul Müdürü Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü;

‘’Siz değerli velilerimiz ve geleceğimizin olmazsa olmazları yarınlarımızın umut kaynakları çocuklarımız daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sizlerle başarılarımız devam edecek. 

Her çocuk işlenmemiş bir cevherdir. Biz eğitimcilerde bu cevheri siz değerli velilerimizle birlikte gün yüzüne çıkaracağız. Okul öncesi eğitim çocuklarımız için çok önemli bir dönemdir. 

Geleceğimiz olan siz çocuklarımızın iyi yetişmesi tesadüflere bırakılacak bir alan da değildir. Şehit Murat Savaş Kale ilk ve ortaokulu anasınıfı eğitim tekniklerini ve eğitim teknolojilerini imkanları dahilinde takip eden bir kadro ile anne kucağının şefkati ve samimiyetini bir arada sunan bir eğitim kurumudur.’’

Anasınıfından sorumlu Müdür Yardımcısı Selin Arıkan da Şehit Murat Savaş Kale ilk ve Ortaokulu’nun profesyonel kadrosuyla hizmet verdiklerini belirterek, ‘’Anne baba olmak dünyanın en güzel duygularından birisidir. Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri için hiç bir detayın atlanmadığı sınıflarımızla, çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz profesyonel kadromuzla sizlere hizmet veriyoruz’’ Dedi.

Teknik imkân olarak da okulun önemine değinen Arıkan, ‘’Sınıflarımızdaki eğitim materyalleri ve oyuncakları çocukların zihinsel gelişmelerini destekleyici, onları araştırmaya ve keşfetmeye yönelten tüm duygularını kullanabilecekleri yaş gruplarına uygun olarak özenle seçilmiştir. Ayrıca sosyal etkinlikler ile çocuklara farklı deneyimler yaşatmak sosyal, duygusal yeteneklerini en üst seviyede ortaya çıkarmak, özetle çocuklarımızı hayata hazırlamak için çalışıyoruz’’ ifadesi kullandı.

Anasınıfı öğretmenleri Zeynep Fırat, Neslihan Selçuk, Birsen Öztürk, Hava Bozkurt, Hatun Aydıngül Emir ve Mihriban Dönmez de, yıllar içinde edindikleri tecrübeler sayesinde çocukların okulda en iyi gelişimi sergileyeceğini ve onlara mutlu bir çocukluk dönemi, başarılarla dolu bir gelecek sunmak amacında olduklarını ifade etti.

MİNİKLERİN TİYATRO KEYFİ

Minik öğrenciler anne sıcaklığı şefkatiyle aldıkları eğitimin yanı sıra sosyal etkinlik çerçevesi içerisinde zaman zaman gezi ve tiyatro keyfini arkadaşlarıyla birlikte çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğretmenler, eşliğinde düzenlenen tiyatro etkinlikleri çocukların sosyal ve kültürel anlamda eğitimlerine katkı sağlayarak geleceğe hazırlanıyor.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; min-height: 13.0px}

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.