TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Varlı: MHP, tüm yerel yönetimlere taliptir

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için iddialı açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Varlı:  MHP, tüm yerel  yönetimlere taliptir

ADANA(İLKHABER) - Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için iddialı açıklamalar yaptı.

TBMM faaliyetlerinden fırsat buldukça Adana'ya gelen ve adeta ARI gibi çalışan Varlı, partisinin tüm üye ve teşkilatlarıyla birlikte her an seçime hazır olduklarını, yerel yönetimlerde Milliyetçi Belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını söyledi.

MHP Adana Milletvekili Varlı, Genel Başkan Devlet Bahçeli liderliğinde Türk siyasi hayatında MHP'nin çok önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek, ''Sayın Genel Başkanımızın eşsiz öngörüsü, üstün devlet ve siyaset adamlığı sayesinde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlar boşa çıkarılmakta, Türkiye bölgesinde güçlü bir aktör olduğunu ortaya koymakta, kurulan tuzaklar boşa çıkarılmaktadır. Türkiye'nin saygınlığına ve bağımsızlığına yönelik saldırılara, yakın bölgemizde sınırları değiştirip uydu devlet yaratma çalışmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Türk Milliyetçileri olarak, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği tehlikelere karşı daima dikkatli olacak, kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz'' dedi.

NATO tatbikatında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan terbiyesizliği ve alçaklığı kınayan Varlı, ''İç ve dış odaklar karşılarında müstemleke var sanıyor. Bu alçaklığa sessiz kalacağımızı bekliyorlar... Türkiye Cumhuriyeti aşiret devleti değildir... Böyle bir alçaklığa sessiz kalamayız... Bağımsızlığımıza, Türklüğümüze, Bayrağımıza ve değerlerimize yapılacak her saldırı karşısında sıkılmış yumruk gibi olur, alçaklara hak ettiği cevabı veririz'' diye konuştu...

MHP MYK Üyesi Muharrem Varlı, yapılacak seçimlerden zaferle çıkarak, yerel yönetimde Milliyetçi Belediyelik anlayışını hakim kılabilmek için parti olarak gece gündüz çalıştıklarını söyledi... MHP'nin Türk siyasi hayatına adım attığı bereketli topraklarda, Çukurova'da Ülkücü Hareket önemli başarılara imza attı. Milletimizin teveccühleriyle son yapılan yerel seçimlerde önemli başarılar elde edildi. Bu başarılar Büyükşehir Belediyesiyle de taçlandırıldı... Partimizin her bir ferdi ve teşkilatlarımız, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde bu başarısını daha da geliştirerek, tüm belediyelikleri kazanacaktır'' şeklinde konuştu..

TBMM'nin yoğun çalışma takviminden fırsat buldukça Adana'ya gelen, partililer ve vatandaşlarla da görüşen Varlı, mahalle ve köy gezilerine de ağırlık veriyor... Adeta görüşmedik kimse, sıkılmadık el bırakmayan Varlı'nın bu hızı herkes tarafından takdirle karşılanıyor...

Büyükşehir Yasası ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanının genişlediğine dikkat çeken Varlı, ''Adana'nın bir çok yöresi merkeze olan uzaklığı ve geçmiş yönetimlerin aczi yüzünden hiç bir hizmet alamamıştı... Çoğu yerleşim yerimizde temiz içme suyu yoktu... Burada yaşayan vatandaşlarımız ulaşımda da büyük sıkıntı yaşıyordu.. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kadrosu, Milliyetçi Belediyecilik anlayışı ile kentimizin her noktasına hizmet götürdü ve halen aynı azim ve kararlılıkla hizmet üretmeye devam ediyor... Yıllardır çözülmeyen sorunların üstesinden gelmek için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacak olan MHP önümüzdeki dönemlerde Adana'yı hak ettiği yere taşıyacaktır.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.