TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü: Türk gençliğine katkı sunmak şereftir

Adana Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerinin 14. şubesini İncirlik'te açtı

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü: Türk gençliğine  katkı sunmak şereftir


ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi 14. gençlik eğitim merkezi şubesini İncirlik’te açarak, gençlerin hizmetine sundu.

Açılışta konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, aydınlık Türkiye'yi inşa edecek olan Türk Gençliği'nin eğitimine katkı sunmaktan şeref duyduğunu ifade etti

"EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

SAĞLAMA GAYESİNDEYİZ"

Adana Büyükşehir Belediyesi her yıl başarı çıtasını biraz daha yükselten gençlik eğitim merkezleri şubesine bir yenisini daha ekledi. 12 ilçede ücretsiz kurs veren Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri’nin 14. şubesi İncirlik'te açıldı. İncirlik Gençlik Merkezi'nin açılış törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Sözlü, yaptığı açılış konuşmasında, "Gençlik eğitim merkezlerinin nihai amacı aydınlık Türkiye'nin inşasına katkı sunmak ve Türkiye'yi geleceğe taşıyacak olan Türk Gençliği'ne eğitimde fırsat eşitliği sağlamak." dedi.

HER YIL BAŞARI ÇITASI YÜKSELİYOR

Gençlik eğitim merkezlerinden mezun olan öğrencilerin diledikleri lise ve üniversitelere yerleştiklerini vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, "Eğitimde Fırsat Eşitliği adına hizmetinize sunduğumuz gurur kaynağımız olan eğitim merkezlerimiz geçen yıl 700’den fazla öğrencimizi istedikleri bölümlere yerleştirdi. Bu rakam 2017-2018 öğretim yılında yeni şubelerimiz de eklendiğinde 2.000’leri bulacak" dedi. Başkan Hüseyin Sözlü'nün konuşmasının ardından protokolün katılımı ile açılış kurdelesi kesildi. Sonrasında gençlik merkezi binası gezildi ve yetkililerden bilgi alındı.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Açılış töreninin hemen akabinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve MHP Sarıçam ilçe başkanı Mustafa Kızılelma ile birlikte civardaki esnafı ziyaret etti, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.