TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avukatlar Mardin’in güzelliğine bayıldı

6. Genç Avukatlar Kurultayı’na katılmak üzere Mardin’e gelen 450’ye yakın avukat tarihi kentin çarşı pazarını gezerek bol bol alış veriş yapma imkanı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Avukatlar Mardin’in güzelliğine bayıldı

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – 6. Genç Avukatlar Kurultayı’na katılmak üzere Mardin’e gelen 450’ye yakın avukat tarihi kentin çarşı pazarını gezerek bol bol alış veriş yapma imkanı buldu.

Tarihi Cali, Kilise, Manastır ve abbaraları gezen genç avukatlar,  “Mardin gerçekten görülmeye değer bir şehirmiş. Her tarafı tarih kokan, medeniyet kokan, hoşgörü kokan bir şehir. Bugüne kadar bu şehri görmemek kendi açımızdan gerçekten üzücüdür. Sadece filmlerde gördük. Şimdi kendi gözümüzle görmek çok güzel bir duygu. Güven ve huzurun Türkiye’nin en iyi şehir olarak gördüğümüz Mardin’den üzülerek ayrılıyoruz.” dediler.

“YAMAN MARDİN

İÇİN BİR NİMETTİR”

6. Genç Avukatlar Kurultayı’na katılan Balıkesirli avukatlar şehrin birçok yerinde gördükleri hizmetleri ve özellikle  güvene ve huzurun yaratılmasını sağlayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a çok teşekkür ederek, “ Vali Mustafa Yaman  Balıkesir’den geldi. Tabiî ki Balıkesir için büyük bir kayıptı. Bakıyoruz Mardin’e yapılan hizmetlerden herkes memnun, şehri şantiyeye çevirmiş. Balıkesir’de kalsaydı belki bu hizmetleri Balıkesir’e nasip olurdu. Şehrimize yazık oldu ama Mardin de bizim için bir memlekettir. Doğrusu Vali Mustafa Yaman’ı tebrik etmek gerekir.” Dediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.