TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tepebağ Rotary Kulübü ve ÇKHD “Şiddete hayır” dedi

Adana Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik ve yönetim kurulu, kadına ve çocuğa yönelik şiddeti durdurmak amacıyla, toplumsal farkındalık yaratacak bir projeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tepebağ Rotary Kulübü ve  ÇKHD “Şiddete hayır” dedi

 

ADANA(İLKHABER) – Adana Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik ve yönetim kurulu, kadına ve çocuğa yönelik şiddeti durdurmak amacıyla, toplumsal farkındalık yaratacak bir projeye imza attı.  Adana’da ilk kez gerçekleştirilen projede kulüp yöneticilerinden ve duyarlı insanlardan toplanan sıfır ve 2. el züccaciye, çocuk ve büyük giysileri, kitap, ayakkabı, çanta, tv ve müzik seti gibi ürünler Çukurova Belediyesi'nin yer vermesiyle Yurt Mahallesi Sosyete Pazarı’nda satışa sunuldu.

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği’ne geliri bağışlanacak olan etkinlik büyük ilgi gördü ve bir gün sürdü.

 

Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik yaptığı açıklamada, "Şiddete ancak hep birlikte itiraz edersek karşı çıkarsak başarılı olabiliriz. Toplum olarak mücadele etmeye yılmadan devam etmeliyiz ve bunu yaşamanın kader olmadığını kadınlara anlatmalıyız." dedi.

 

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği başkanı Çiğdem Akça ise " 23 yıllık sivil toplum çalışmalarımın 15 yılı tamamen Kadına ve çocuğa yönelik şiddetle başedebilmek için, kadınlara danışma-dayanışma merkezinde birebir danışmanlık yaparak, yol göstererek, acısını paylaşarak geçti. 4 yıldır da bu danışmanlığa devam ederken biryandan da toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttıracak projeler yürütüyoruz. Tepebağ Rotary Klübü başkanı Sayın Nazan Özçelik projelerini benimle paylaştığında inanılmaz mutlu oldum. Aylarca hazirlık yaptılar. Nazan Özçelik Başkanım şahsında tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Bize bağışlanan gelir yıl içinde şiddet mağduru kadınlar yararına kullanılacaktır." dedi.

Başkan Nazan Özçelik'e ÇKHD adına bir Teşekkür Belgesi sunan Çiğdem Akça ayrıca el yapımı ve kadının resmedildiği ahşap boyama bir tepsi hediye etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.