TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü, su kalitesini yerinde denetledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hafta içi yoğun çalışma temposunun ardından hafta sonunu Tufanbeyli'de vatandaşla bir arada geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü, su kalitesini yerinde denetledi

Sözlü, su kalitesini

yerinde denetledi

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hafta içi yoğun çalışma temposunun ardından hafta sonunu Tufanbeyli'de vatandaşla bir arada geçirdi.

Tufanbeyli'de Güven ve Aydoğan ailelerinin düğününe katılan Başkan Sözlü, düğünün ardından Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini yerinde denetledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hafta içi yoğun çalışma temposunun ardından hafta sonunu da kırsalda vatandaşla bir araya gelerek geçirmeye devam ediyor. Bu hafta sonunu Tufanbeyli ilçesinin Pekmezli Mahallesi’nde(Köyü) geçiren Başkan Sözlü, Güven ve Aydoğan ailelerinin düğün merasimlerine katılıp hayırlı olsun temennilerinde bulunduktan sonra köydeki Adana Büyükşehir Belediyesi hizmet ve çalışmalarını yerinde denetledi.

PEKMEZLİ KÖYÜ'NDE SU KALİTESİNİ ÖLÇTÜ

Uzun yıllardır su sorunu ile karşı karşıya kalan Pekmezli Mahallesi’nde ASKİ ekiplerinin çalışmaları sonucu çözüme kavuşturulan suyun kalitesini yerinde ölçen Başkan Sözlü, milliyetçi belediyecilik anlayışı her vatandaşımızı aziz bilerek hizmet etmeyi sürdüreceklerini, kırsalda 21. yüzyıla yakışmayan görüntülerin sonlandırıldığını ifade etti ve "Toroslar'ın eteklerinde yaşayan ve yılların ihmal edilmişliğine rağmen vatan, bayrak, cumhuriyet sevdasını diri tutan hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.