TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’da caz rüzgarı sürüyor

Gündoğdu Vakfı’nın katkılarıyla Gündoğdu Akademi’nin düzenlediği Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamındaki “Caz Günleri” ünlü isimleri Adanalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gündoğdu’da caz rüzgarı sürüyor

 

ADANA(İLKHABER) - Gündoğdu Vakfı’nın katkılarıyla Gündoğdu Akademi’nin düzenlediği Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamındaki “Caz Günleri” ünlü isimleri Adanalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Ülkemizin önemli caz müzik davulcularından Ferid Odman’ın muhteşem performans sergilediği konserinin ardından Ayşe Sicimoğlu ve Ali Tolga’da New Music konseri ile hayranlarını müziğe doyurdu.

Caz müziğin ülkemizdeki önemli temsilcilerinden olan dünyaca ünlü sanatçı Ferid Odman, Gündoğdu Sanat galerisinde gerçekleşen konserinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Odman, yıl boyunca ünlü isimlerin konserler vereceği Gündoğdu Caz Etkinliklerinde kendisine gösterilen büyük ilgiye çok teşekkür etti. Ülkemizin caz müzikte önemli bir yeri olduğunu söyleyen Ferid Odman, “Amacımız Gündoğdu Koleji’nde ki öğrenci kardeşlerimiz gibi caz müziği küçük yaşlardan itibaren sevdirmek.” dedi. 

Ayşe Sicimoğlu ve Ali Tolga ise New Music konserinde sevenleriyle bir araya geldi. Caz ve klasik müziği modern bir yelpazede harmanlayan ikili Gündoğdu Art Gallery’de gerçekleşen konserde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.