TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’dan destek

Seyhan Belediyesi, 1500 öğrenciyi ücretsiz üniversiteye hazırlarken, 5 öğrenciye de üniversiteye hazırlık eğitim seti dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’dan destek

 

ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye bünyesinde 2017-2018 yılı eğitimlerine başlayan üniversiteye hazırlık kursu öğrencilerini ziyaret etti. Yaklaşık 1500 öğrencinin eğitim gördüğü Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’ndeki merkezde 5 bin öğrenciye de üniversiteye hazırlık eğitim seti ve soru bankası verildi.

YENİ BİNADA YÜKSEK KALİTEDE EĞİTİM

Seyhan Belediyesi bünyesindeki eğitim merkezlerinde 1500 öğrenci eğitim görüyor. Daha önce Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi içerisinde verilen eğitimler bu yıl yeni ve modern bir binaya taşındı. Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’ndeki modern merkezde 1500 öğrenci eğitim görüyor.

GENÇLER TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gençlerin çok çalışmalarını istedi. Başkan Zeydan Karalar, “Burada 1500 öğrencimiz var ama öğrenci sayımızı gelecek yıllarda 2 bin 600’e çıkartacağız. Biliyorsunuz ki seçtiğimiz kitaplarda partnerde ciddi işini iyi yapanlar. İstiyoruz ki üniversiteyi hazırlık kurslarını yapmak için yapmayalım, yaptığımız işi ciddi yapalım. Biz emekten yana, dar gelirliden yana insanlarız. Türkiye’nin geleceği nesillerin başarılı olmasını istiyoruz. Siz ülkenin geleceğini tayin edecek nesillersiniz. Hep sınavları değiştiriyorlar. Şu anda sınavlara 7 ay var. Bundan sonraki yaşamınıza kendiniz karar vereceksiniz. Yapacağınız çaba, sarf edeceğiniz emek geleceğinizi belirleyecek. Karar sizin, biz sizin yanınızdayız. Çok çalışın hocalarınızı iyi dinleyin. Bundan sonraki yaşamınızın güzel geçmesini siz sağlayın” ifadelerini kullandı.

Başkan Karalar, daha sonra öğrencilere soru bankası ve konu anlatım kitaplarından oluşan eğitim setini verdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.