TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Partimin önünü açıyorum

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, bu görevinden istifa etiğini açıkladı ve herkesten helallik istedi:

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Partimin önünü açıyorum

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Mardin İl Başkanlığı görevine 1 Eylül 2015’de atama ile gelen ve 3 yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Ali Dündar, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Mardin il Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyerek istifasını kamuoyuyla paylaşan Dündar, her türlü terör örgütünün karşısında durarak tüm tehditlere rağmen görevini başarı ile sürdürmek için gece gündüz, köy köy ve ev ev gezerek yapmanın gayretinde olduğunu kaydetti. Dündar, ailesinden ve partililerden helallik alarak partinin önünü açmak üzere görevi bıraktığını ifade etti.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçe başkanları, kadın kolları, yönetim kurulu üyelerinin de izlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulunan Dündar, şunları dedi:

 

3 yıl boyunca taşımaktan büyük şeref ve onur duyduğum il başkanlığı görevini rabbimin ve milletimizin emaneti olarak görüp gücümüz yettiğince hakkı ile yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Görev yaptığımız süre içinde tarihi olaylara tanıklık ettik. Başta FETÖ olmak üzere bütün kirli oluşumlara karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da kesintisiz devam edecektir. Mücadelemiz kuklalarla değil kuklacıyla oldu. 1993 yılında başlayan siyasi hayatımın başlangıcı olan bu kutlu davada, hizmet etmeye devam ettim. 16 yıl önce bu milletin aziz evladı Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ihanet yapılanmalarına karşı mücadelesinde de kendisini yalnız bırakmadık.

“TEHDİTLERE KARŞI

MÜCADELE ETTİK”

Bölgemizde terör örgütünün başta bölgemiz insanı olmak üzere, ülkemize, milletimize büyük acılar yaşattığına hep birlikte şahit olduk. Çukur siyasetiyle halkımızın canına kast ettiği, mallarını, evlerini, barklarını başlarına yıktığı sürece rağmen aldığımız bütün tehditlere karşın gezilmedik köy, mahalle, sıkılmadık el bırakmadık. Halkımızın acısını ve sevincini paylaşmak için gidilmedik taziye ve düğün bırakmadık.

“OY ORANINI ARTIRDIK”

1 Eylül 2015 tarihinde % 19 oy oranı ile devir aldığım partimin oy oranını kısa bir sürede sahadaki aktif çalışmalarımızla % 29'a yükselttik. İl başkanlığını herkese açık hale getirerek herkesi kucaklayan bir seçim stratejisi ile en son seçim olan halk oylamasında ise Türkiye'de en fazla oy oranını artıran ilk 10 il sıralamasına girerek oy oranımızı % 41'e çıkardık.”

Bir basın mensubunun, “Bir yerel gazetede ‘Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın sizi arayarak bu görevin başında sonuna kadar kalacaksınız.’ diye ifadeler yer almıştı. Buna ne dersiniz.” Şeklindeki bir soruya Dündar şu yanıtı verdi:

“ diye belirtilmişti. Buna  ne dersiniz” sorusuna ise, “Partimin önünü açmak için görevi bırakıyorum.” yanıtını verdi.

Ak Parti yönetim kademelerine teşekkür eden Dündar, konuşmasını şöyle bitirdi:

“Eşimden, ailemden ve partililerden helallik istiyorum. Gelinen süreçte teşkilat başkanlığımızın yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılıyorum.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.