TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Karataş İlçe Kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karataş İlçe Kongresinde mevcut başkan Ersan Aygün güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP Karataş İlçe Kongresi yapıldı

ADANA (İLKHABER) – Karataş Belediyesi etkinlik salonunda gerçekleştirilen kongreye Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Metin Taştan’ın divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

“CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Faaliyet ve mali raporu okuyan İlçe Başkanı Ersan Aygün, iki yıllık sürede ilçe örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karataş’ta 16 Nisan referandumunda yüzde 67 oranında hayır çıktığını anımsatan Aygün, 2019’da yapılacak seçimlerde CHP bayrağının Karataş Belediyesi’nde dalgalanmaya devam edeceğini ve Adana Büyükşheri Belediyesi’nin kazanılmasında Karataş’ın önemli bir katkı vereceğini söyledi.

“KARATAŞ SOSYAL DEMOKRATLARIN KALESİDİR”

İl Başkanı Ayhan Barut, Karataş’ın sosyal demokratların kalesi olduğunu belirterek, “Karataşlılar ülkesini, memleketini seven insanlardır. Bunun en açık göstergesi de 16 Nisan referandumunda tek adamlık rejimine  Karataşlıların  verdiği yanıttır. Yüzde 67.83 oranında hayır çıkan Karataş’ı bu duyarlılığı nedeniyle kutluyorum” dedi.

“HAYIR BİLEŞENLERİNİ GELİŞTİRMELİ, GÜÇLENDİRMELİYİZ”

2019’da yapılacak seçimlerde Karataşlılara ve CHP Karataş İlçe Örgütü’ne önemli görevler düştüğünü ifade eden Barut, “Karataş belediyesindeki CHP bayrağını, 2019 sonrasında da dalgalandırmak zorundayız. Ancak bu da yeterli değil çünkü Adana’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek, Karataş’ın sahip olduğu potansiyelini harekete geçirecek hizmetler için Adana Büyükşehir Belediyesini de CHP’li yapmak zorundayız. Ancak bu da yeterli değil, özellikle partili Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için hayır bileşenlerini bir arada tutup, daha da güçlendirmeli, geliştirmeliyiz. Karataş Belediyemizin de katkılarıyla il ve ilçe örgütümüz hayır bileşenlerini bir arada tutmalı ve geliştirmeliyiz” diye konuştu.

“KARANLIĞA DOĞRU GİDİŞE HEP BİRLİKTE SON VERECEĞİZ”

CHP olarak 2019 seçimlerinde çok iddialı olduklarının altını çizen Barut, “Adana’nın da Türkiye’nin de talihini değiştirecek, karanlığa doğru gidişe hep birlikte son vereceğiz. 2019 Adana’da da Türkiye’de de bizim yani CHP’nin yılı olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılını yerelde de genelde de CHP iktidarında görülmemiş bir coşkuyla kutlayacağız. Bunu başarabilecek güce sahibiz, yeter ki çalışalım ve isteyelim. Gün ayrışma, kutuplaşma, kişisel hesap günü değil, birleşme, bütünleşme, çalışma ve büyüme günüdür. Çocuklarımızın yarınları, Cumhuriyetimizin geleceği, Parlamenter demokrasinin yeniden tesisi, yaşanabilir bir Adana’yı inşa edebilmek için birliğe, beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

ERSAN AYGÜN GÜVEN TAZELEDİ

Faaliyet ve mali raporların ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Ersan Aygün ile Vehbi Alan’ın listelerinin yarıştığı kongrede, Aygün yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

Aygün’ün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Oben Ersan Aygün,Kahraman Yılmaz, Cumali Ünal, Onur Genç, Cumali Candan Kısacık, Yücel Yıldız, Selçuk Uyük, Hanifi Şenol, Tansel Akpınar, Osman Aşşık, Derya Safsoylu, Şenol Kaynak, Tahsin Barut 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.