TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşiltaş: Daha güçlü çalışalım

Adalet ve Kalkınma Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı 92. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeşiltaş: Daha güçlü çalışalım


Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adalet ve Kalkınma Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı 92. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, 2019 seçimlerine daha da güçlü bir şekilde hazırlanılması ve çalışmaların en iyi şekilde yapılması gerektiğini vurguladı.

Adana merkez Yüreğir İlçesi’nde bulunan Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 92. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti. Burada açılış konuşması yapan Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.    2019 seçimlerine daha da güçlü bir şekilde hazırlanılması ve çalışmaların en iyi şekilde yapılması gerektiğine dikkat çeken Yeşiltaş, “Seyhan Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalarla bize verilen her görevi layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarda bizimle beraber gece gündüz durmadan seyhan’ın her mahallesinden sokağına, sokaktan evine kadar kapı kapı dolaşarak görmedik yüz, tutmadık el bırakmadan mücadele veren yönetici arkadaşlarıma, kadın kollarıma, gençlik kollarıma, meclis üyelerimize ve tabi ki bu davanın en güçlü karakteri olan mahalle yöneticilerimiz, gönüllü yöneticilerimiz uç beyi mahalle başkanlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

Kendilerinin planlı programlı çalışmalar sergilediklerini dile getiren Yeşiltaş, “Her seçim öncesi yapılması gerekenleri bir bir programlayarak görev dağılımlarını düzenli bir şekilde yaptık. Gece demeden, gündüz demeden her mahalleyi, mahalledeki her sokağı, her sokaktaki eve girip o evlerde yaşayan kardeşlerimiz ile görüşme gayreti sergiledik. Yetmedi Seyhanlı kardeşlerimizi mutlu günlerinde düğünü ile nişanı ile asker kınası ile tatlısı ile yalnız bırakmayarak, mutluluklarını paylaştık. Acılı günlerinde taziyeleri, hastaları ve sorunları ile de ilgilenerek acılarını paylaştık. Bu çalışmalar ile Seyhanlı kardeşlerimize onlar ile bir aile olduğumuzu hissettirdik. Biz artık çok büyük bir aileyiz. çünkü biz bunu reisimizden, Cumhurbaşkanımızdan yani Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Ne diyordu Yunus Emre dizelerinde “Yaratılanı Seviyorum, Yaratandan Ötürü”  Ve Arkasından Kadim Medeniyetimizden Bize Kalan Sözü Söylemiş “İnsanı Yaşat Ki, Devlet Yaşasın” şiarı ile Rabbime hamdolsun bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü önümüzde hiç bir engelin engel olarak görülmeyeceği 2019 seçimlerinin seferi var. Bu sefer için tüm hazırlıklarımızı yeniden gözden geçireceğiz.” diye konuştu.

Türkiye’nin önünü kesmek için her yolu denediklerinin altını çizen Yeşiltaş, “Bizim bunları bilerek 2019 seçimlerine daha da güçlü bir şekilde hazırlanmamız, çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Biliyorsunuz, birçok yol denediler. Bu ülkenin önünü kesmek için FETÖ’sünden PKK’sına ne kadar legal, illegal yapı varsa hepsini kullandılar. Ameliyat masasında denediler, 17-25 Aralık’da da denediler, seçimlerde ittifak yapmayı denediler yetmedi en son 15 Temmuz ile canlara kast ederek denediler. Hamdolsun olmadı. Şimdi ise Reza Zarrab ile oyun oynamaya devam ediyorlar. Yine olmayacak ve onlara buradan sesleniyoruz; “Başaramayacaksınız!” “milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk takamayacaksınız. Evet, şimdi size çok kıymetli dava kardeşlerime soruyorum;

2019 seçimlerinde Seyhan Belediyesi’ni Ak kadrolara yeniden kazandıracak mıyız? Adana Büyükşehir Belediyesi’ni alacak mıyız? Genel Seçimleri kazanacak mıyız? Ve Tabi ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden yüksek oranlar ile Liderimiz Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Makamına oturtacak mıyız? Sağ olun var olun. Seyhan da olmak bir şereftir benim için.” şeklinde konuştu.

Ardından konuşan Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 2019 seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu anımsattı.  Seyhan’ın 2019 seçimlerine hazır olduğunu kaydeden Yeni, Seyhan ilçe Teşkilatının önemine değinerek, “Bizim için Seyhan İlçe Teşkilatımız çok önemlidir. 2019 yılında yaşayacağımız seçim sürecinde başarı şüphesiz ilk hedefimiz olacaktır. Burada yapılacak  olan  seçimlerin de milletimizin geleceği ve devletimizdeki güçlenme için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımızı Seyhan teşkilatımızla hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, Kurucular Kurulu Üyesi Ziyaeddin Yağcı, Cumhurbaşkanı  ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeğeni Ercan Erdoğan, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas, Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.