TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ’den fatura ödemesi uyarısı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) adına tahsilat yapan fatura ödeme merkezlerinin komisyon almasına rağmen bazı durumlarda ödemeyi kurumlara aktarmaması riskine karşı vatandaşları uyaran ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, veznelerin ve anlaşmalı olunan bankaların haricinde ödeme yapılmamasının abonelerin faydasına olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ’den fatura  ödemesi uyarısı

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) adına tahsilat yapan fatura ödeme merkezlerinin komisyon almasına rağmen bazı durumlarda ödemeyi kurumlara aktarmaması riskine karşı vatandaşları uyaran ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, veznelerin ve anlaşmalı olunan bankaların haricinde ödeme yapılmamasının abonelerin faydasına olacağını söyledi.

ASKİ’nin sorumlu olduğu hizmetleri kesintisiz bir şekilde yerine getirmek için vatandaşların faturalarını aksatmadan vaktinde ödemeleri gerektiğine vurgu yapan Genel Müdür OPRUKÇU, ‘’Kimseyi hizmetten mahrum bırakmak istemeyiz. Abonelerimizin de bizlere bu konuda destek olması gerekmektedir. Sizler faturalarınızı zamanında ödeyin ki, biz de üstümüze düşen görevleri yerine getirelim. İki taraf da mağduriyet yaşamasın. Uzak yakın demeden, her türlü zor şartlara rağmen çalışıyoruz. Bu yüzden kıymetli vatandaşlarımızın da bu hususta duyarlı olmalarını rica ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

İşte ASKİ’nin Vezneleri ve Anlaşmalı Olduğu Bankalar

Aboneler ASKİ Genel Müdürlüğü'nde yer alan veznelerde ve binanın önünde yer alan ''ASKİ 7/24 Tahsilat Veznesi'' aracılığıyla ister nakit, ister kredi kartıyla faturalarını ödeyebilirler. PTT Şubeleri de vatandaşların su faturalarını ödeyecekleri noktalar arasında bulunuyor.

Ayrıca Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin şehir merkezinde toplamda yirmi veznesi var. Bu vezneler aşağıdaki mahallelerde yer alıyor:

-Şakirpaşa Mah. -Belediye Evleri Mah.
-Denizli Mah.     -Bey Mah.
-Fevzipaşa Mah. -Beşocak Mah.       
-Sümer Mah.     -Selahattin Eyyubi Mah.
-Yurt Mah.        -Cumhuriyet Mah.
-Toros     Mah.      -Yeşiltepe Mah.     
-Akıncılar Mah.  -Meydan Mah.

Vatandaşların ödeme yapmasını kolaylaştıran ASKİ, Faturamatik ve Tam Fatura Sanayi adlı fatura ödeme merkezleri ve bazı bankalarla da anlaşma yaptı. ASKİ’nin anlaşmalı olduğu ve otomatik ödeme talimatı verme suretiyle dönem tutarının ödenebileceği bankalar ise şöyle:

-Akbank                -İş Bankası
-T.C. Ziraat Bankası             -TEB
-Yapı Kredi                 -Vakıfbank                
-Denizbank                -Finansbank              
-Garanti                -Halkbank
-HSBC                   -Yapı Kredi
-İNG Bank                  -Türkiye Finans Katılım Bankası
-Kuveyt Türk Katılım Bankası -Şekerbank
-FibaBanka                 -Burgan Bank
-Albaraka Türk Katılım Bankası   -Vakıf Katılım Bankası

Bunlara ek olarak da; Garanti Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, T.C. Ziraat Bankası, Aktif Bank, Burgan Bank, FibaBanka, Albaraka Türk Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası aracılığıyla faturanın dönem tutarı yahut gecikmiş faturalar online olarak ödenebilmektedir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.