TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜED’den müjde

Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) Adana Şube Başkanı İyiyürek, üyelerinin kaplıcanın nimetlerinden yararlanılması amacıyla Nevşehir’de bulunan Dadak Thermal Hotel ile yüzde 20 oranında indirim anlaşması yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜED’den müjde

 

ADANA(İLKHABER) – Adana’da etkin çalışmalarıyla dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)Adana Şube 2017’nin son protokol anlaşmasını Nevşehir’e bağlı Kozaklı İlçesi’nde faaliyet gösteren Dadak Thermal Hotel ile yaptı. Yapılan protokolle kaplıcaya gitmek isteyen TÜED üyesi emekliler yüzde 20 indirimden faydalanacak.

TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve yönetim kurulu üyeleri Yaşar Tekin, Sabahattin Metiner, Mustafa Kastalmış ve Sabit Bakıner ile birlikte Dadak Thermal Hotel yetkilileriyle görüştü ve yapılan bir protokolle yüzde 20 indirim sağladı.

Dadak Thermal Hotel Müdürü Selahattin Keskin ile el sıkışan Başkan İyiyürek, şunları söyledi:

“TÜED’in kuruluşunun 48. yıl dönümünü  Afyonkarahisar’da kutlamıştık. Genel merkezimizin, Adana Şubesi’nin ve diğer 108 Şubemizin katkılarıyla Afyonkarahisar’da 23 dönüm bir arsa satın alındı. Bu arsaya emeklilerimizin yararlanacağı bir termal tesisin temeli atılacak ve tesis tamamlandığında emekli kardeşlerimiz oradan en ucuz şekilde yararlanacaktır.

Şimdi de Aksaray’a bağlı Kozaklı İlçesi’nde bulunan Dadak Thermal Hotel ile anlaştık. Yapılan protokolle üyelerimiz TÜED’in üye kartını göstererek sabah kahvaltısı, akşam yemeği yiyecek. Ayrıca havuzlar, hamamlar, fitnes salonundan ve Türk hamamından yararlanacaklar. Bu hizmetler karşılığında da toplam ücretten yüzde 20 indirim alacak. Üyelerimiz 0-384 – 4712323 nolu telefondan da gerekli bilgileri alabilirler.”

Üye kardeşlerimizin rahatlığı için her zaman doğru atımları atmanın gayretinde olduk ve bu ilkemizden de asla ödün vermeden çalışmalarımızı daha bir heyecanlı olarak sürdürüyoruz.”

Dadak Thermal Hotel Müdürü Selahattin Keskin de böyle güçlü bir dernekle yaptıkları protokolden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, ” Başkan Seyfi H. İyiyürek ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Emekli büyüklerimizi burada ağırlamaktan büyük onur duyacağız.” dedi.     

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.