TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelikcan: Bu topraklarda kader birliği yapıyoruz

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte ''Komşumla Kardeşim'' projesi kapsamında Levent Mahallesi Çetin Topçuoğlu Kültürevinde eğitim gören çocukların aileleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelikcan: Bu topraklarda kader birliği yapıyoruz


 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte ''Komşumla Kardeşim'' projesi kapsamında Levent Mahallesi Çetin Topçuoğlu Kültürevinde eğitim gören çocukların aileleriyle bir araya geldi. Başkan Çelikcan ''Binlerce yıldır bu topraklarda gönül birliği, kader birliği yapmış bir milletin evlatları olarak  her zaman bir ve bütün olmalıyız. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı dostluğumuzu ve kardeşliğimizi iyice pekiştirelim. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü devam ettirdiğimiz sürece ülkemiz üzerinde oynanan bütün oyunlar boşa çıkacaktır.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'de yapılan hizmetlerin insana dokunan hizmetler olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir'de sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalar yapıyoruz. İnsana dokunan projelerle vatandaşlarımızın yanındayız. Göreve geldikten sonra 11 adet Kültürevini Yüreğirlinin hizmetine sunduk. Buralardan 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız faydalanıyor. Bakın sizlerle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız birbirleriyle tanışıyor, kaynaşıyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra meslek kursları ve ders takviye kurslarıyla ailelere destek oluyoruz. Yılda 30 bin insanımız buralardan faydalanıyor. Biz sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz bu etkinliklerle burada eğitim gören ailelerimizi birbirleriyle tanıştırıp kaynaştırıyoruz. Buralar birer eğitim yuvası oldu.'' şeklinde konuştu.

 

Yardımlaşma, dayanışma ve iyi komşuluk ilişkilerinin toplum fertlerinin sahip olması gereken güzel örnekler olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Dayanışma ve iyi ilişkiler sayesinde toplumlar ve ülkeler kalkınırlar. Kurtuluş mücadelemiz ve yakın tarihte yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin destansı direnişi ve dayanışma hali bu birliktelik ruhuna en güzel örnektir. Vatandaşlarımız birlik ve bütünlük içerisinde hareket ederek Kurtuluş Savaşı'nda döneminde düşmanı vatanımızdan söküp atmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde ise Türk Milleti bir ve bütün olarak tanka, topa, uçağa göğsünü siper etmiş, liderine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Birlik ve bütünlüğümüzü devam ettirdiğimiz sürece bizleri bölmek için aramıza nifak tohumları ekmek isteyen vatan hainleri her zaman hüsrana uğrayacaklardır. Bu ve benzer etkinliklerimizle amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir.'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.