TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nasıroğlu’nun acı günü

Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’nun annesi, merhum Celal Nasıroğlu’nun eşi Hacı Havle Nasıroğlu (92) vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Nasıroğlu’nun acı günü

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’nun annesi,  merhum Celal Nasıroğlu’nun eşi  Hacı Havle Nasıroğlu (92) vefat etti.

Havle Nasıroğlu’nun cenazesi,  Estel semtindeki Ebuzeyt Camii’nde öğlen namazını takiben aynı semtte bulunan Kıble Belediye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Midyat İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’nun annesi Havle Nasıroğlu’nun annesinin cenaze törenine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman, Midyat Kaymakamı Hüseyin Çetin, Batman eski  Milletvekili Faris Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, vali yardımcıları, Mardin ve Midyat Müftülüğü personeli ile doğu ve güneydoğu illerinden gelen yüzlerce vatandaş katıldı.

CENAZEDE DİNLER BİR ARAYA GELDİ

Midyat belediye başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’nun 92 yaşında vefat eden annesi Havle Nasıroğlu’nun 5’i erkek, ikisi kız 7 çocuk annesi ve 40’a yakın torun sahibiydi. Ölümüyle büyük üzüntü yaratan Havle Nasıroğlu’nun dualar eşliğinde toprağa verildiği cenaze töreninde, Midyat’ta bulunan Süryani, Ermeni, Ezidi ve Hıristiyan dinine mensup vatandaşın bir arada olması dikkat çekti. Cenazenin toprağa verilmesinden sonra Havle Nasıroğlu’nun çocukları, mezarlığın giriş kapısında bir araya gelerek vatandaşların baş sağlığı mesajlarını kabul edip acılarını paylaştıkları için herkese ayrı ayrı  teşekkür ederek,” Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.