TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor

Anadolu’da bir ilki gerçekleştirecek fuar, yurt dışından yatırımcı çağırıp Çukurova’da gayrimenkul yatırımı yapmaya ikna edecek

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor

Emre EKİCİ 
ADANA (İLKHABER) - Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını ziyaretçilerine bugün açacak.  Anadolu’da bir ilki gerçekleştirecek fuarda, yurt dışından yatırımcılar davet edilerek, Adana ve Mersin’de gayrimenkul yatırımı yapmaya çağırılacak. Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, konuyla ilgili olarak yaptığı toplantıda fuarla ilgili detayları anlattı. Yamaç,  ülke ekonomisinin kalkınması ve işsizliğin azalması çaba gösterdiklerini, bu konuda üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını belirttiği konuşmasında; kendilerinin de böyle bir fikir geliştirip bunu hayata geçirerek Türkiye ekonomisine katkı sunmaya çalıştıklarını ifade etti. Yamaç fuarda, konut işyeri, sanayi sitesi, medikal plaza ve Kentsel dönüşüm alanları projelerinin sergileneceğini söyledi.
İlki 2015 yılından düzenlenen Gayrimenkul Fuarı’nın 3.’sü 8-10 Aralık tarihlerinde Adana HiltonSA Oteli’nde düzenlenecek.
Fuarda Çukurova Belediyesi’nin ‘Yeşil Ekonomi’ ödülüne layık görülen ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de tanıtımının gerçekleştirileceğini kaydeden Yamaç, daha sonra şunları kaydetti:
“Adana’dan ve şehir dışından yaklaşık 30 firmanın katılacağı fuarda proje aşamasında yada tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen davetliler ile sektörün önde gelen firmaları buluşabilecek. Ayrıca ‘Parlayan Projeler Ödül Töreni’ kapsamında projelere onur ödülleri verilecek.”
3 gün sürecek fuar 10:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.