TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enerji tartışması

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mak, TMMOB 11. Enerji Sempozyumu’nun bugün başlayacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Enerji tartışması

 

ADANA(İLKHABER) - TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, bugün başlayacak olan TMMOB 11. Enerji Sempozyumu’na Adanalıları davet etti.

 

Mak, yaptığı açıklamada, etkinliğin Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde saat 09.00’da başlayıp 16 Aralık 2017’de sona ereceğini ve  sempozyumda enerjinin geleceğinin masaya yatırılacağını bildirdi.

 

Mak, 3 gün sürecek sempozyum boyunca "Enerji, Çevre ve Toplum", "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Teknolojik Gelişmeler", "Enerji Kooperatifleri", "Bölgesel Enerji Sorunları", "Enerjide Sürdürülebilirlik, Planlama ve Ekonomi" ile "Enerjide Öncelikler" konulu oturumlar yapılacağını söyledi.

 

"Enerji ve Savaş", "Enerjinin Geleceği" ile "Enerji ve Ekonomi" başlıklı özel oturumlara sırasıyla Gazeteci-Yazar Murat Yetkin "Petrol Çağı Biterken Uluslararası Siyaset"; Almanya ve Hollanda`da ileri enerji teknolojileri kapsamında çeşitli projelerde görev yapan Prof. Dr. Muhammed Eltez "Yenilikçilik Kapsamında Dünyanın Enerji Geleceği"; İktisatçı-Yazar Mustafa Sönmez "Türkiye`de Ekonomik Darboğaz ve Enerji" sunumuyla konuk olacağını açıklayan Mak, enerjide planlama, uygulama ve sonuçlarının EMO 39 ve 40. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ulusaler, MMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz, Ankara Üniversitesi`nden Dr. Serdar Şahinkaya ve Gazeteci-Yazar Özgür Gürbüz`ün katılacağı panelde tartışılacağını söyledi. Mak, yerel sanatçıların resim ve fotoğraflarının sergileneceği fuaye alanında sempozyum kapsamında 14 Aralık 2017 tarihinde kitap imza günü de düzenleneceğini, Gazeteci-Yazar Murat Yetkin’in "Meraklısı İçin Entrikalar Kitabı"nı; EMO 45. Dönem Enerji Daimi Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesi Cem Kükey’in de "Şimdi Mezarına Gelebilirim" kitabını katılımcılar için imzalayacağını açıkladı.

 

EMO Adana Şube Başkanı Mak, dünyanın en önemli konularının başında gelen enerjinin geniş boyutlarıyla ele alınacağı sempozyuma basın mensuplarını ve Adana halkını davet etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.