TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara pozitif ayrımcılığımız var

KOSGEB Adana Müdürü Karcı, “Hayırlı olsun” ziyaretine gelen İŞKAD mensuplarına kuracakları işlerde yüzde 80 destek sağladıklarını söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlara pozitif ayrımcılığımız var

 

ADANA(İLKHABER) - KOSGEB Adana Müdürü Mücahit Alper Karcı, Girişimci kadınlara pozitif ayrım yaptıklarını, kuracakları işlerde %80 destek olduklarını söyledi.

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, Yardımcısı Süheyla Gergin, Genel Sekreter Berman Mantı, Sayman Nilgün Ekmekçi, YK Üyesi Ayşe Aslan ve Proje Komisyon Üyesi Ayfer Köni ile birlikte KOSGEB Adana Müdürlüğüne yeni atanan Mücahit Alper Karcı’yı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini sundu.

“KOSGEB İMKANINDAN YARARLANAN SAYISI

ARTARSA, EKONOMİYE KATKI DA ARTAR”

Her dönem KOSGEB ile iletişim içerisinde olduklarını ifade eden İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, iş hayatına atılmak isteyen her kadının teşvikler konusunda bilgilendirilmesinden yana olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Öncelikle Adana’mıza hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. İŞKAD olarak KOSGEB ile her zaman birlikte çalışmayı arzuladığımız gibi bilgilendirmelerin sürekli olması taraftarıyız. KOSGEB’in sunduğu imkanlardan ne kadar fazla kişi yararlanırsa girişimci sayısı artacağı gibi ekonomiye katkısı o yönde fazla olacaktır. İŞKAD aydın Türk kadınını temsil ediyor. Kurulduğu yıldan bugüne Atatürkçü çizgi hiç bozulmadı, tüm başkan ve üyeleri çalışıp, yaşadıkları kente ve ülkeye nasıl faydaları oluruz bilinciyle hareket etti.”

“İŞ KADINLARININ FAAİLİYETLERİNİ ARTTIRMASI TERÖRÜN AÇTIĞI YARAYI İYİLEŞTİRİR”

KOSGEB eski müdürü Hüseyin Şen’in bıraktığı iyi izlenimleri devam ettirerek üzerine iyi bir şeyler koyarak geliştirme amacında olduklarını belirten KOSGEB Adana Müdürü Mücahit Alper Karcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Girişimcilik Destek Programı kapsamında kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kadınların kuracakları işlerde % 80 destekliyoruz. Bu bulunmaz fırsatı mutlaka değerlendirmelidirler. Her türlü kolaylığı tüm çalışma arkadaşlarımızdan bulabilirler. İŞKAD olarak bu konuda bizleri teşvik edeceğinize inancım tamdır. İŞKAD, iş yaşamına dahil olmak isteyen kadınlara önemli rol oynamaktadır. Özellikle FETÖ’cü terör örgütünün dernekçilikte açtığı yara, siz iş kadınlarının faaliyetlerini daha fazla arttırmasıyla iyileştirilebilir. Kadınlarımızın iş hayatına atılması dernek, vakıf ve cemiyetlerde yer alması, iş dünyasında ivme kazanmalarına yardımcı olur. Bu sebeple sizin gibi derneklere ve faaliyetlere ihtiyaç vardır.” dedi.

İŞKAD yöneticilerinin ziyaretinde KOSGEB’de çalışan Kobi Uzmanı kadınlar hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.