TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkram çeşmesi

Çukurova Belediyesi’nin hizmete koyduğu çorba dağıtım noktasında, vatandaşlar sıcak bir çorbayı yudumlayıp yol olmanın mutluluğunu yaşıyor

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İkram çeşmesi

 

 

ADANA(İLKHABER) - Çukurova Belediyesi, vatandaşlara her sabah çorba uygulamasıyla vatandaşın yüzünü güldürmeye, içini ısıtmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde işine veya okuluna yetişmek isteyenler Çukurova Belediyesi’nin İkram Çeşmesi ücretsiz çorba dağıtım noktasında güne sağlıklı beslenerek başlıyor. Hafta içi her sabah 07.00 ile 08.30 saatleri arasında Duygu Cafe durağında gerçekleşen çorba ikramları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Sabah erken saatlerde uyanarak okuluna, işine koşturan vatandaşlar için sıcak bir çorba içmenin önemini bildiklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akıyor. Bu soğuk havada, vatandaşlarımızın içini ısıtıyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanan ikram çeşmesi projemiz, her daim Adanalı hemşehrilerimizin hizmetinde” dedi.

İKRAM ÇEŞMESİ’NDEN VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAMI

Çukurova Belediyesi’nin İkram Çeşmesi ile ücretsiz çorba dağıtım uygulaması devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde işine veya okuluna yetişmeye çalışan vatandaşlar, belediyenin ikramı çorbalarla kahvaltılarını yapıyor. Hafta içi her sabah 07.00 ile 08.30 saatleri arasında Duygu Cafe durağında gerçekleşen çorba ikramları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Kahvaltı yapmadan evden çıktıklarını ve belediyenin ücretsiz çorba dağıtımından yararlandıklarını söyleyen vatandaşlar “İşe yetişmek için evden kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kalıyordum. Otobüs beklerken belediyenin çorba dağıttığını gördüm. O gün bu gündür de her sabah kahvaltımı çorbayla yapıyorum. Hem sağlıklı, hem de ücretsiz olması bizim için avantaj. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz” diyerek Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

“İKRAM ÇEŞMEMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDE”

Çorba dağıtımına, güne erken başlayan esnaf, işine yetişmek isteyen vatandaşların ve özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sabah erken saatlerde uyanarak okuluna, işine koşturan vatandaşlar için sıcak bir çorba içmenin önemini bildiklerini belirtti. İkram çeşmesiyle, yaz ve kış döneminde Adana halkına ikramlarda bulunulduğunu vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Hayır ve ikram, kültürümüzün bir parçası. İkram çeşmelerimizle, bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyoruz. Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akıyor. Bu soğuk havada, vatandaşlarımızın içini ısıtıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından ilgi gören bu uygulamamızı uzun zamandır devam ettiriyoruz. Çukurova Belediyesi olarak, halkımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal  ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanan ikram çeşmesi projemiz, her daim Adanalı hemşehrilerimizin hizmetinde. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.