TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hoş geldin bebek ziyareti

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman şehirde ailelerin bebek heyecanlarına ortak olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hoş geldin bebek ziyareti

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman şehirde ailelerin bebek heyecanlarına ortak olduklarını söyledi. Yaman, “Ailelerimizin mutlu anlarında yanında oluyor ve hediyelerini takdim ediyoruz” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olmaya devam ediyor. 1 yıl içinde birçok sosyal sorumluluk projesine hayat veren Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleriyle de takdir kazanıyor. Şehirde kadından yaşlısına, gencinden çocuğuna kadar her kesimden herkesin beğenisini kazanan “mardinmasa” uyguladığı “Hoş geldin Bebek Projesi” ile de gönüllere taht kurdu. 1 yıl içinde bebeği olan 3 Bin aileyi ziyaret eden “mardinmasa” aileleri özel gününde yalnız bırakmadı.

“MARDİNMASA HER

ZAMAN YANIMIZDA”

“Mardin’de ‘mardinmasa’ ile gönüllere dokunuyoruz” ifadesini kullanan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardin’de güzel şeyler olmaya devam ediyor. Bizler her şeyden önce tüm projelerimizde insanımızı düşünüyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızla gönüllere dokunuyoruz. Sosyal sorumluluklarımızı da tam manasıyla yerine getiriyoruz. Bu konuda önemli çalışmalardan birisini de ilimizin kanatsız melekleri olan “mardinmasa” gerçekleştiriyor.” dedi.

“MUTLULUĞA ORTAĞIZ”

Yeni doğan bebekleri olan aileleri de “mardinmasa” ile yalnız bırakmadıklarına değinen Yaman, daha sonra şunları söyledi:

“Ekiplerimiz vatandaşlarımız için durmaksızın çalışmaktadır. Hemşehrilerimizin artık kendi evladı gibi gördüğü “mardinmasa” yeni evladı olan aileleri de unutmamaktadır. “Hoş geldin Bebek Projesi” kapsamında ailelerimize hediyelerini veren ekiplerimiz mutluluklara ortak olmaktadır. Bugüne kadar 3 bin aileye hediyelerini takdim eden “mardinmasa” çalışmalarına ara vermeden devam edecektir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.