TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2018 icraat yılı olacak

AK Parti Adana Milletvekili Sarı, yeni yıla girmeye dakikalar kala karakol ve hasta ziyaretinde bulundu, 2018’i değerlendirdi:

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
2018 icraat yılı olacak

 

 

ADANA(İLKHABER) – AK Parti Adana Milletvekili, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 2018’in icraat yılı olacağını söyledi

Sarı, yeni yıla dakikalar kala Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi’nde görev başında olan emniyet görevlilerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.  Ayrıca, yılın ilk dakikalarında Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini de ziyaret eden Sarı, Adana’da 2017‘nin dünyaya gelen son bebeği ile 2018’in ilk bebeğini kucağına alarak, sevdi. Hastanedeki diğer hastaları da ziyaret eden Sarı, hastalarla tek tek ilgilenip sağlık, sıhhat ve afiyet temennisinde bulundu.

Sağlık personeli ve hastaların yeni yılını kutlayarak sohbet eden Sarı, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“2017 yılında ülkemiz; siyaset, dış politika, güvenlik ve terörle mücadele, ekonomi ve enerji alanında yükselişe geçti. Spekülatif hareketler ve manüpülatif haberlere rağmen ekonomimizin istikrarlı bir yolda ilerlemesi Türkiye ekonomisinin dış şoklara karşı artan direncini gösterdi. Ülkemiz yeni Türkiye yolunda kararlı bir şekilde ilerlerken, her türlü politik manevrayı deneyen muhalefet ise siyasette giderek daha sert, daha çirkin itham ve iftiralarla gündemi meşgul etmekten başka bir icraat yapmadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2017’yi değişim ve yenilenme, 2018‘i icraat ve 2019’u seçim yılı olarak ilan etmişti. Öyleyse 2018 yılında daha çok yatırım, daha hızlı büyümeyi hedefliyoruz.

Yeni yıl yeni umutlardır. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.