TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirtaş, öğrencileri plaketle ödüllendirdi

Milli Eğitim Bakanlığı Din İşleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma" ve "Hafızlık" yarışmasında birinci olan öğrencilere plaketleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş tarafından verildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirtaş, öğrencileri plaketle ödüllendirdi

ADANA(İLKHABER) - Milli Eğitim Bakanlığı Din İşleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma" ve "Hafızlık" yarışmasında birinci olan öğrencilere plaketleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş tarafından verildi.

Beyhan Demirtaş'ın da katılımıyla Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler proje okulunda gerçekleştirilen ve iki kategoride 24 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencisi Senanur Aktaş "Hafızlık" yarışmasında, aynı okulun öğrencisi Eymen Nur Sönmez de "Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasında birinci oldu.

Yarışma sonunda birinci olan öğrencilere plaketlerini veren Vali Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, öğrencileri,  öğretmenlerini ve velilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yarışma, plaket töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.