TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Belediyesi TÜYAP’ta

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen TÜYAP 11. Çukurova Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de Adanalı altı yazarla katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova Belediyesi TÜYAP’ta

 

 ADANA(İLKHABER) - Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen TÜYAP 11. Çukurova Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de Adanalı altı yazarla katıldı. Belediye standını gezerek vatandaşlara kitap hediye eden Başkan Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak her yıl TÜYAP’ta yazarlarımızla birlikte yer almaya devam edeceğiz. Kültür ve sanat etkinliklerine katkı yapmanın ötesinde bizzat o faaliyetleri gerçekleştiren bir belediye olmaktan gururluyuz” dedi.

YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

TÜYAP 11. Çukurova Kitap Fuarı’na Çukurova Belediyesi de stant açıp birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatı üzerine tamamı Adanalı olan altı yazar belediye standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalıyor. Özcan Karabulut, Ayça Öztorun, Serpil Ciritci, İsmail Arslan,  Su Yılmaz ve Seçim Seziş Çukurova Belediyesi standında dönüşümlü olarak okurlarıyla söyleşme olanağı buldular.

 

ÇETİN ATATÜRK KİTABI HEDİYE ETTİ

 

On binlerce öğrencinin adeta akın ettiği TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı’nda Çukurova Belediyesi çocukları yine unutmadı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de fuara katılarak yazarları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Çetin, Çukurova Belediyesi standına uğrayan tüm çocuklara Victor Hugo’dan Balzac’a, Charles Dickens’dan Tolstoy ve Cervantes’e kadar ünlü yazarların bilinen eserleri ile Atatürk kitaplarını armağan etti. Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri fuarda hiçbir ücret almadan öğrencilere değerli eserlerin dağıtımını gerçekleştirdi. Fuar süresince aynı zamanda vatandaşlara Çukurova Belediyesi’nin son 3,5 yıldır kültür sanat etkinliklerini de içeren kültür-sanat dergisi hediye edildi.

“KÜLTÜR SANAT BİZİM ASLİ İŞİMİZ”

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TÜYAP Fuar alanında Bölge Başkan Yardımcısı Salih Gökmen’i de ziyaret ederek misafirperverlikleri için teşekkür etti. TÜYAP Kitap Fuarı’na her yıl dopdolu içerikle katıldıklarını belirten Başkan Çetin, “Bu yıl TÜYAP Adana Kitap Fuarı’nda okurlarla kitapları ve yazarları bir kez daha buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Adanalı yazarlarımızın okurlarıyla buluşmalarını sağladığımız standımız çok büyük ilgi görüyor. Çukurova Belediyesi olarak her yıl TÜYAP’ta yazarlarımızla birlikte yer almaya devam edeceğiz. Kültür ve sanat etkinliklerine katkı yapmanın ötesinde, bizzat o etkinlikleri festival boyutunda gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.