TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’dan Karalar’a teşekkür

Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, Ortadoğu Kan bölge Müdürü Tunçhan Demir ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek Kızılay’a yapılan yardımlardan ötürü plaket verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kızılay’dan Karalar’a teşekkür

ADANA-Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, Ortadoğu Kan bölge Müdürü Tunçhan Demir ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek Kızılay’a yapılan yardımlardan ötürü plaket verdi.

 

Üst düzey yöneticiler ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ettiklerini belirten Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Başkan Karalar’ın verdiği desteklerden ve Çakmak Caddesi’ne yaptırılan kan bağışı yeri nedeni ile teşekkür ettiklerinin belirtti. Saygılı, “Kızılay’a verdiği destekten dolayı hem de Çakmak Caddesi’ndeki kan bağış evinin yerini bize verdiği için kendilerine teşekkür ederiz. Kızılay üst düzey yöneticileri ile birlikte ziyaret ettik. Zaten yapıyor ama biz yinede desteklerin artarak davam etmesini umuyoruz” şeklinde konuştu 

Başkan Karalar’ın Türkiye’de örnek belediyecilik çalışmalarını ifa ettiğini belirten Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşgüzar, Kızılay’ın çalışmalarına destek verdiği için teşekkür ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kızılay’a çok teşekkür ediyorum. Kızılay dünyanın en saygın kuruluşlarından bir tanesi… Sadece Türkiye’de değil dünyada böyle. Gerektiği yerde, gerektiği zaman yardım gönderen bir kuruluş bu yüzden her zaman destek olmak, yardımcı olmak gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.