TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız’a ziyaretler sürüyor

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a ziyaretler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yıldız’a ziyaretler sürüyor

ADANA (İLKHABER)-Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a ziyaretler sürüyor. Son olarak Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen ve beraberindeki heyet ve Dr.Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Nacar, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 

İlk ziyareti gerçekleştiren Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Nacar, Yıldız ile bir süre görüştü. Kent ve hastane hakkında görüş alış verişinde bulunan Nacar ve Yıldız, yapılan tüm çalışmaların Adana’da yaşayan vatandaşlar için olduğu mesajını verdi. Nacar, Yıldız’a görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, Nacar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 

DEMİRDÜZEN’DEN YILDIZ’A ZİYARET

Bir diğer ziyareti ise, Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen ve beraberindeki heyet gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Demirdüzen, Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a tablo hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen ile beraberindeki heyete teşekkür ederek, vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için Emniyet Teşkilatı olarak gece gündüz demeden ellerinden gelen gayreti sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.