TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkuş: Mezunlar bizim üyemizdir

İmam Hatip Liselileri Mezunları Kültür Dayanışma ve İnsani Değerleri Yüceltme Derneği (İHSANİDER) yönetimi bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi. İHSANİDER Başkanı Durmuş Bilal Akkuş, derneklerinin kuruluş amaçlarının tüm İmam Hatip Liselileri Mezunları ile bir araya gelip dayanışma sağlamak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akkuş: Mezunlar  bizim üyemizdir

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Bir otelde sabah saatlerinde bir araya gelen İHSANİDER yönetimi burada görev dağılımını gerçekleştirdi. Durmuş Bilal Akkuş Başkanlığı’nda faaliyetlerini yürüten İHSANİDER Başkan Yardımcılığına Hüseyin Talay, genel sekreterliğine Ali Osman Dağinik, Saymanlığa Baysal Melekoğlu, getirildi. Basın, İletişim, Mezunlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Özler, STK ve Resmi Kurumlarla İletişim Yönetim Kurulu Üyeliğine Hamza Kurt, diğer yönetim kurulu üyeliklerine ise Fuat Güneş, Mustafa Kara, Metin Yiğit getirildi.

KİMLER HANGİ GÖREVE GELDİ

Denetim Kurulu Başkanlığı’na ise Yavuz Aslan Metin getirilirken, yine Denetim Kurulu üyeliğine ise Ali Karataş, Fatih Gilbert Tekin’in olması kararlaştırıldı. Görev dağılımının ardından Başkan Durmuş Ali Akkuş, yeni yönetimiyle istişarelerde bulundu. Dernekleriyle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan İmam Hatip Liselileri Mezunları Kültür Dayanışma ve İnsani Değerleri Yüceltme Derneği Başkanı Durmuş Ali Akkuş, derneklerinin 2009 yılında kurulduğunu anlattı. Derneklerinin kuruluş amaçlarının tüm İmam Hatip Liselileri Mezunları ile bir araya gelip dayanışma sağlamak olduğunun altını çizen Başkan Akkuş, bu nedenle derneklerini kurduklarını belirtti.

AKKUŞ: TAKTİF 61 ÜYEMİZ VAR

Derneklerinin insani değerleri ön planda tutmak, onların çiğnenmesine mani olmak ve vatanına, milletine, devletine, bayrağına bağlı bir nesil inşa etmek misyonunun ilke edindiğini vurgulayan Başkan Akkuş, “Birlik beraberlik oluşsun, ülkemiz güçlensin, vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven bir nesil yetişsin istiyoruz. Derneğimizin kuruluşundan buyana ihmal etmediğimiz ve her yıl istisnasız hatırladığımız bir konu var. Bir Milli Şairimiz Mehmet Akif’in vefatının yıl dönümünde onu mutlaka anıyoruz. Bir diğeri de Çanakkale kutlamalarını istisnasız her yıl yaptık.  Çanakkale Destanı’nın anlaşılması yönünde mesajlar yayınlayıp, gençlerimize bu şanlı tarihi anlattık.  Şuanda 61 üyemiz var aktif olarak ama tüm mezunlar bizim üyemizdir.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.