TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akılı telefonlar çıldırdı

Adana’da akıllı telefonlar güneşli havayı önce karlı, sonra yağmurlu ve en sonunda ise bulutlu göstermesi görenleri şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akılı telefonlar çıldırdı

 

ADANA (İLKHABER)-Adana’da sabah saatlerinde evden çıkmadan önce hava durumunu öğrenmek ve bu yönde giyinip evden çıkmak isteyenler akıllı telefonlarına bakınca büyük şok yaşadı.

Sabah saatlerinde bazı akıllı telefonlar, havanın güneşli olmasına rağmen kar yağışlı olarak gösterdi. Adana’da kar yağışının yüksek kesimler hariç görülmemiş olması vatandaşları gülümsetti. Bir süre sonra ise tekrar telefonlarına bakan vatandaşlar, yine güneşli hava da hava durumunun yağmurlu gösterdiğine şahit oldu.

SOSYAL MEDYAYA YANSIDI

Güneşli havaya rağmen bazı akıllı telefonların hava durumunu faklı göstermesi soysal medyaya da yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar günün espri konusu oldu. Öğleden sonra telefonundaki hava durumuna bakan vatandaşlar ise yine güneşli havanın olduğunu göremedi. Bu kez de akıllı telefonlar hava durumunu bulutlu olarak gösterdi.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Yaşanan ilginç hava durumu tahminleri görenleri hem şaşırttı, hem gülümsetti. Ancak gün sonuna kadar bazı akıllı telefonların doğru hava durumunu yakalayamaması ise dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar ise bu akıl telefonların, akılsızlaştığı yününde espriler yapıyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.