TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Mardin teşkilatı 2019 seçimi için bileniyor

2019 yılında yapılacak başta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve diğer seçimler için AK Parti Mardin il teşkilatı şimdiden kollarını sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AK Parti Mardin teşkilatı  2019 seçimi için bileniyor

Adnan AVUKA

 MARDİN(İLKHABER) -

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan  Miroğlu, TBMM  İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, İl Başkanı Nihat Eri’yle  bir araya gelerek, 2019 seçimleri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Miroğlu, “Biz hazırız, vatandaşımız bizleri misafir etek için bekliyor.” dedi ve harekete geçtiklerini söyledi.

Parti hizmet binasında yapılan ve tartışılan seçim için startını veren AK Parti kurmayları, “ 15 yıl öncesi AK Parti durumu neyse daha hızlı ve daha başarılı olabileceğini herkesin huzurunda belirmekte fayda vardır. Yakın bir zamanda bazı diğer partilerden AK Parti’ye iltihak edeceklerdir. Ama şimdi bunları konuşmak daha erkendir, ama partimize geçiş olacaktır.” dedi.

“ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİ

TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Avrupa ve Amerika için söylediği sözleri büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve bugüne kadar böyle konuşmaların olmadığını ifade ederken,  gazeteci ve yazar Mardin Milletkvekili Orhan Miroğlu da, “ Ara Güler hocamızın liderler konusunda belirttiği söylemlerini takdirle karşılıyoruz. Doğru bugüne kadar hangi lider Avrupa ve diğer süper güçlere karşı çıkmışlardır. Hep esas duruşa geçmişler ve ne derlerse onu yaparlardı. Ama o zamanlar geçti.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.