TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halklar kardeşlik içerisinde yaşar

CHP Adana Milletvekili Tümer, Gülbahçesi, Dağlıoğlu ve Dumlupınar mahallelerini gezdi, vatandaşlarla sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halklar kardeşlik   içerisinde yaşar

ADANA(İLKHABER) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ilçe gezilerinin yanı sıra kent merkezindeki mahallelerde de çeşitli temaslarda bulunuyor. Adana’nın tüm halkların barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir kent olduğuna dikkat çeken Tümer, halkın huzur ve refahı için uğraş verdiklerini belirtti.

Çalışmaları kapsamında Gülbahçesi, Dağlıoğlu ve Dumlupınar mahallerini gezen, halkın sorunlarını yerinde dinleyen Tümer, CHP’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiğini kaydetti.
VATANDAŞ ZAMDAN ŞİKAYETÇİ
Türkiye’nin iç ve dış politikasının yanlışlıklarla dolu olduğuna işaret eden Tümer, hükümetin vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmekten uzak bir yapı sergilediğini söyledi. Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Ayşe Solmaz, Dağlıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Reşit Kardaş ve Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Botor'la birlikte mahalleleri gezen Tümer, halkın en çok zamlardan şikayet ettiğine tanık oldu.
SOSYAL DEVLET İLKESİNE İŞARET ETTİ
Halkın geçim kaynaklarının azaldığını, Adana’nın işsizlikle anılan bir kent olduğunu söyleyen Tümer, günübirlik politikalarla vatandaşın sorununun çözülemeyeceğine işaret etti. Seyhan’ın güney mahallelerinde yaşayan vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele etmeye çalıştığını söyleyen Tümer, gençlerin ve çocukların eğitim, sağlık, spor başta olmak üzere sosyal yönden devletin şefkatli ellerini üzerlerinde göremediklerine dikkat çekti.
SPOR TESİSİNİ GEZDİ
CHP Milletvekili Tümer, gençlerin sporla iç içe yaşamasının önemine de değinerek Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Ayşe Solmaz, Dağlıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Reşit Kardaş, Barbaros Mahalle Muhtarı Mehmet Ata Mutlu, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Botor, Hürriyet Mahalle Muhtarı Hıdır Koluman, Yenibey Mahalalle Muhtarı İsmail Tilhe ve Sucuzade Mahalle Muhtarı Nihat Akyıldız’la birlikte bu mahallelerde yaşayan çocukların spor yaptığı Güney Yıldızı Tesisleri’ni de gezdi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Sporun birleştirici gücüne inandığını kaydeden Tümer, “Mahalleleri buluşturan, birleştiren, sporun gücünü kamuoyuna yansıtan tüm yöneticileri ve teknik heyeti, muhtarları kutluyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.