TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan kentin gözbebeğidir

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sözlü, Sümer Mahallesi’nde çalışmaları değerlendirdi, bir çok unsurun Seyhan ilçesinde olduğunu ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan kentin gözbebeğidir


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi muhtarlığını ziyaret etti

Ziyaret esnasında muhtarların halka en yakın seçilmişler olduğunu aktaran Başkan Sözlü, ziyaret sonrasında Eski Baraj Taksi'de telsizin başına geçti, taksici esnafına merkezden kolaylıklar diledi

ÇÖZÜM ORTAKLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sahada vatandaşla ve 'vatandaşa en yakın seçilmişler' olarak nitelendirdiği muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Muhtarları çözüm ortağı olarak gördüğünü her platformda dile getiren Başkan Sözlü söylemde kalmayarak uygulamada da muhtarlarla sık sık istişare ediyor.

"SEYHAN, ADANA'NIN VİTRİNİ"

Son olarak merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek muhtar Ülkü Okay ile mahallede yapılan çalışmalar ve vatandaşın değerlendirmeleri üzerine istişare etti. Seyhan'ın Adana'nın göz bebeği olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, hava alanından, merkez otogara değin kentin vitrini olan birçok unsurun ilçede yer aldığını ifade etti.

TELSİZİN BAŞINA GEÇTİ ANONSLA KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Muhtarlık ziyaretinin ardından Eski Baraj Taksi durağına geçen Başkan Sözlü, burada bir süre taksici esnafı ile sohbet ettikten sonra telsizin başına geçti ve seyir halindeki taksici esnafına telsizden anons geçerek kolaylıklar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.