TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hep böyle!

CHP Adana İl Başkanı Barut, AK Parti Adana İl Başkanı Yeni ve MHP Adana İl Başkanı Avcı’yı ziyaret edip başarı diledi

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hep böyle!

ADANA(İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkez tarafından il başkanlığı için yeniden görevlendirilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni'ye hem 'Hayırlı olsun' hem de iade-i ziyarette bulundu. CHP yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.     

İLK ZİYARET AK PARTİ’YE

Başkan Fikret Yeni ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda yeniden CHP İl Başkanlığı'na seçilen Ayhan Barut ile yönetim kuruluna geçtiğimiz hafta içerisinde 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunmuştu. CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ile yönetim kurulu üyeleri de dün AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'ye iade-i ziyaretin yanı sıra geçtiğimiz pazartesi günü genel merkez tarafından yeniden AK Parti Adana İl Başkanlığı için görevlendirilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Fikret Yeni'nin yanı sıra başkan yardımcıları Ali Sorar, Melike Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, il yönetim kurulu üyeleri Şerife Yaman Yurdaer, Gonca Saygılı ve Ahmet Akan hazır bulunurken, Başkan Ayhan Barut'a başkan yardımcıları Adil Bayram, Güngör Geçer, il yönetim kurulu üyesi Kadriye Aşşık, İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir eşlik etti. 

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Fikret Yeni, Başkan Ayhan Barut ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yeni, ayrıca kongre süreciyle ilgili de bilgi vererek önümüzdeki aylarda önce ilçe kongrelerinin ardından da il kongresinin yapılacağını söyledi.

 

Başkan Ayhan Barut da, hem iade-i ziyaret, hem de genel merkez tarafından yeniden görevlendirilmesinden dolayı Başkan Fikret Yeni'ye başarı dileklerinde bulundu.  

BARUT’TAN AVCI’YA ZİYARET

 

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri ikinci ziyaretlerini MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya gerçekleştirdi.

“HEPİMİZ VATANIMIZ,

HALKIMIZ İÇİN VARIZ”

Başkan Avcı’ya ve yönetim kuruluna görevinde başarı dileyen Ayhan Barut, siyasi partilerin il başkanlığı görevinin büyük emek isteyen, oldukça zorlu ancak halka hizmeti esas aldığı için çok da güzel bir görev olduğunu belirtti. Siyasi partilerin temel görevinin halka hizmet olduğunun altını çizen Barut, “Hayata farklı bakış açıları olan siyasi partilerin il başkanları olsak da hepimizin ortak amacı vatanımıza, memleketimize, halkımıza hizmet etmektir. Atatürk ilke ve devrimlerini esas alan, laik, demokratik, adaletli, refah düzeyi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye ve daha yaşanabilir bir Adana hedefi doğrultusunda çalışan tüm kurum, kuruluş ve kişilerle işbirliği yapmaya hazırız. Bu ülke, bu memleket hepimizin. Hepimiz vatanımız, halkımız için varız. Bu bağlamda görevinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

”YERELDE ÖNCE ADANA”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan siyaset kurumunun özellikle bu günlerde çok önemli sorumluluklar yüklendiğine vurgu yaptı. Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir mensubu ve temsilcisi olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin her zaman ifade ettikleri gibi ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz. Gerek içeride gerekse dışarıda ciddi sorunlarla boğuşurken, birlik ve beraberlik ruhunun diri tutulması gereğine inanıyoruz ve bu konuda çok yüksek bir hassasiyeti temsil ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve dava arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimize can veren Türk milliyetçiliğini bayrak yapan ve bu değeri iliklerine kadar yaşayan ve yaşatan bir hareketiz. Yerelde de ‘Önce Adana’ ilkesiyle çalışıyoruz. Adana’mızın gelişmesi, kalkınması, sorunlarının çözüme kavuşması, halkımızın barış ve huzur içinde yaşaması için herkesle, her kurumla çalışmaktan asla imtina etmedik ve etmeyiz. Bu manada, yapılan bu ziyarete de yüksek bir önem ve değer atfediyor, nezaketinizden ötürü size, değerli arkadaşlarınıza teşekkür ediyor, tüm camianıza saygılar sunuyorum.” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve beraberindeki heyetin ziyareti, “Toplu fotoğraf” verilerek son buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.