TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin: Uyuşturucuyla topyekun savaşalım

Adana Emniyet Müdürlüğü'nce, yerel yönetimler ile uyuşturucuyla mücadele kapsamında imzalanan ‘Narko Adana Elçi' projesi kapsamında Çukurova Belediyesi çalışanlarına uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin: Uyuşturucuyla topyekun savaşalım

 

ADANA (İHA) - Adana Emniyet Müdürlüğü'nce, yerel yönetimler ile uyuşturucuyla mücadele kapsamında imzalanan ‘Narko Adana Elçi' projesi kapsamında Çukurova Belediyesi çalışanlarına uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi.
Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde emniyet yetkilileri, belediye birimlerindeki personele ayrı ayrı eğitim verdi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’yı spor kenti yapmak ve uyuşturucudan uzak tutmak için farkındalık oluşturan projelere imza attıklarını belirterek, "Spor Kenti Uyuşturucuya Hayır’ sloganlarımız aylardır bilboardlarda. Biz bir farkındalık oluşturmak çalışıyoruz. ‘Narko Elçi’ projesiyle kamu kurumlarımızın, belediyelerimizin, sivil toplum örgütlerimizin, vatandaşlarımızın kolluk kuvvetlerimize gereken desteği vermesi emniyet birimlerinin işini kolaylaştıracak. Biz de bu kapsamda gereken her türlü desteği sağlayacağız” dedi.
Uyuşturucuyla mücadelede vatandaşlara da çağrıda bulunan Çetin, “Özellikle gençlerimizden bu konuda duyarlı olmanızı bekliyoruz. Bizler her alanda aktif yurttaşlık kavramını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Uyuşturucu konusunda da aktif yurttaş olmanızı istiyoruz. Bir toplumun çökmesini istiyorsanız o toplumu ahlaki yönden çökertmeniz yeterli. Şu anda hepimiz bu uyuşturucu tehlikesiyle karşı karşıyayız. Çocuklarımızı bilime, kültüre, spora ve sanata yönlendirmemiz gerekiyor. Biz de bu anlamda Çukurova Belediyesi olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çukurova Belediyesi olarak spora ve sanata teşvik eden etkinliklere ara vermeden devam edecek ve uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sağlıklı bir nesil yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Tüm paydaşlarımızla birlikte, topyekün bu mücadeleye destek vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.