TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ocak'a ortaklardan tam destek

1.Bölge Birliği ESKKK'ne bağlı Kozan Sancaklı ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde, Yahya Ocak başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu 3 yıllığına yeniden göreve seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Ocak'a ortaklardan tam destek

 

ADANA (İLKHABER)- 1.Bölge Birliği ESKKK'ne bağlı Kozan Sancaklı ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde, Yahya Ocak başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu 3 yıllığına yeniden göreve seçildi.

 

Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda, Bakanlık Temsilcisi Mehmet Tanrıöver nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine 1.Bölge Birliği ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus ESKKK Başkanı Mahmut Şahin ve Mersin Akdeniz ESKKK Başkanı Fatih Özcan yaptılar.

 

Halbankası Atatürk Caddesi Şube Müdürü Ömer Aladağ, Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile çok sayıda kooperatif ve esnaf odası başkanı ile ortakların da hazır bulunduğu genel kurul, gündem gereği saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle ibra edildi.  

 

Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçenin okunup oylanmasından sonra Yahya Ocak başkanlığındaki Cemalettin Dağlıoğlu, Mahmut Köşeli, Yusuf Arı, Erkan Şahin'den oluşan yönetim kurulu ile Süleyman Delibaş ve Korkut Kara'dan oluşan denetim kurulu listesi oylandı ve oy birliğiyle kabul edilince, güven tazeleyen Başkan Ocak ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri 3 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.