TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni güzergah için bilgilendirme toplantısı yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Murat Kütükçü, şehir merkezinde 21 Ocak’ta başlayacak tek yönlü trafik güzergahları konusunda, toplu taşımacı esnafına yüz yüze görüşmeyle bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni güzergah için bilgilendirme toplantısı yapıldı

ADANA (İLKHABER)- Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Murat Kütükçü, şehir merkezinde 21 Ocak’ta başlayacak tek yönlü trafik güzergahları konusunda, toplu taşımacı esnafına yüz yüze görüşmeyle bilgilendirmede bulundu.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’ndaki Başkanlık Makamında, Birlik ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer ile minibüs ve otobüs kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri ile servisci ve taksici esnafının temscilcilerinin de katıldığa toplantıda Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Kütükçü’nün yanı sıra Ticari Araçlar Şube Müdürü Haydan Çankaya, Otobüsler Şube Müdürü Abdullah Yavuz ile ATO Temsilcisi, Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Yetkilileri de hazır bulundu.

Kütükçü, toplantıda UKOME’de alınan kararın 21 Ocak Pazar gününden itibaren uygulamaya konulacağını, ancak aksaklıklara karşı bir aylık bir deneme süreci koyduklarını, bu dönemde görülen noksanlıkların, yeni bir düzenleme ile düzeltilerek uygulamaya devam edileceğini, başarılı olunması halinde sürecin devam edeceğini kaydetti.

Birlik Başkanı Sözütek de, uygulamanın Adana trafiğine rahatlatma amaçlı düşünüldüğünü, uygulama sürecinde görülen aksaklıklar konusunda  toplu taşımacı esnafının da görüşleri alınarak, doğru çözümler üretmenin daha doğru olacağını söyledi.

Toplantıya katılan toplu taşımacı esnafları da uygulamada doğabilecek aksaklıklar konusunda görüşlerini beyan ederek, çözüm konusunda görüşlerini ortaya koydular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.