TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana için büyük gün

Adana’da bugün büyük bir değişikliğin yaşanacağı bir gün. Çarşı Merkezi’nde tarihte ilk kez trafiği rahatlatmak için tek yön uygulaması geliştirildi ve bu gün uygulamaya konuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana için büyük gün

BAYRAM BULUT / ÖZEL HABER

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’da bugün büyük bir değişikliğin yaşanacağı bir gün. Çarşı Merkezi’nde tarihte ilk kez trafiği rahatlatmak için tek yön uygulaması geliştirildi ve bu gün uygulamaya konuluyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), kent merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm sağlamak amacıyla 5 caddeyi ‘tek yön’ yapılmasını karara bağlamıştı. Bugünden itibaren, bu karar yürürlüğe girecek. Alınan karara göre, bugün itibariyle Abidinpaşa, Kızılay, Ali Münif Yeğenağa, İnönü ve Sefa Özler caddelerinde trafik akışı tek yönde gerçekleşecek. Toplu taşıma araçları, Cemal Gürsel ve Çakmak caddeleri ise toplu taşıma trafiğine artık kapalı olacak.

 

KARIŞIKLIKLARA DİKKAT!

Adanalıların merakla beklediği bu uygulamanın nasıl bir sonuç getireceği bugün itibariyle yavaş yavaş şekillenecek. Ancak sürücülerin tek yön uygulamasını unutmaları durumunda ilk günlerde zaman zaman karışılıklar yaşanabilinecek. Bu uygulama ile toplu taşıma kooperatifleri, odaları ve yönetimleri Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan toplantı ile bilgilendirildi. Adanalılar bu uygulama ile yaşanan sıkışıklığın giderilmesini umut ettiklerini söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.