TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eri’den katı kurallar

AK Parti Mardin İl Başkanı İl kongresinde yönetime devletten ihale alanların alınmayacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eri’den katı kurallar

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Devletten ihale alan müteahhitleri yönetime almayı düşünmüyoruz.” dedi.

Ak Parti Mardin İl başkanlığına atanan, eski Milletvekili Nihat Eri, ilçe kongrelerinin tamamlandığını söyledi. Gençlik Kolları başkan mülakatlarının tamamlandığını, genel merkezin çağırdığı 4 kişi arasında seçim yapacağını ifade eden Eri, 31 Ocak’ta Kadın Kolları İl Kongresini yapacaklarını belirterek, şöyle dedi:

“UYGUN YER ARIYORUZ”

“Ocak ayının son gününde kadın kollarının kongresini yaptıktan sonra İl Başkanlığı kongresini de Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla yapacağız.

Cumhurbaşkanımızın programına uygun gün belirlenerek, kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizi Şubat-2018’de yapabileceğiz. Şu anda Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda 26 Şubat 2018 tarihine dek eleme müsabakaları yapılacak. Uygun yer arayışındayız.

Yönetim, belli kriterleri taşıyan arkadaşlarımızdan oluşacak.

“BELLİ KRİTERLER

UYGULANACAK”

Yeni yönetimi belirlerken belli kriter ve hassasiyetler uygulanacak. Devletten ihale alan müteahhitleri, taşeron çalışanlarını, yönetime almayacağız. Toplumda saygınlığı olan, katkı yapacak, yük taşıyacak ve halkın gönlünde yeri olan arkadaşlarımızdan ve partililerden yönetimi oluşturacağız. Biz yük olmaya değil, yük taşımaya geldik. Çok görev isteyen ve çok geride kalanlar da tercihimiz olmayacak. Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda yönetimde  kadınlara daha fazla yer vereceğiz. 2019 seçimlerine daha iyi, daha güçlü gitmek istiyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için dikkatli davranmamız ve çok çalışmamız gerekir.”

ERİ, AVUKA’NIN

FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Gelişmelerle ilgili İlkhaber Gazetesi Mardin İl Temsilcisi Adnan Avuka’ya bilgi aktaran Başkan Eri, daha sonra fotoğraf çekmek istediğini söyledi. Eri, Avuka’ya hitaben, “Siz fotoğrafınızı çektiniz. Şimdi sıra bende. Bende sizin fotoğrafınızı çekmek istiyorum. Bakalım sizden daha iyi fotoğraf çekebiliyorum mu?” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.