TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli mutabakata desteğimiz tam

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, AK Parti Adana İl Başkanı Yeni ve MHP Adana İl Başkanı Avcı’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Milli mutabakata desteğimiz tam

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Adana İl Başkanlığı’na atanan Bünyamin Avcı ile AK Parti Adana İl Başkanlığı için yeniden görevlendiren Başkan Fikret Yeni’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkanı Avcı, ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, “AKAMDER sivil toplum kuruluşu olarak son yıllarda Adana da çok büyük işlevler gerçekleştirdi. Akabinde gerek sektörleriyle alakalı, gerekse Adana’nın sosyal ve kültürel olaylarında aidiyet duygularıyla destekleri büyük olmuştur.” dedi.

AKAMDER yönetimi, ikinci ziyaretlerini ise AK Parti Adana il Başkanlığı’na gerçekleştirdi.  Tekrar görevlendirilen Fikret Yeni’yi kutlayan ve başarılarının devamını dileyen AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “5 yıldır hizmette bulunduğu AK Parti il başkanlığında kongre sürecine kadar görevlendirilmesi ve devamındaki ziyaretlerin vatandaşın AK Parti’ye güveninin işaretidir.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Fikret Yeni ise, “AKAMDER’in Adana da sivil toplum kuruluşu olarak etkin bir gücü var. Bu Adana için kayda değer bir güçtür. Karslıoğlu’na ve arkadaşlarına başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye’de hiçbir şey artık 15 Temmuz’dan önceki gibi olmayacak. 15 Temmuz’da hain bir FETÖ darbesi yaşadık. Akabinde 16 Nisan referandumu yaşadık. Şimdi sistemi geri döndürmeye çalışanlar var, statükonun yanında duranlar var. 1980 darbecilerinin yaptığı darbe anayasasının ve onun ürünü yasaların yanında duranlar var. Demokrasinin önünün açılması, bütün kesimlerin kendilerini ifade edebilmesi ile yasama, yürütme ve yargı bağımsızlığının tam olarak sağlanabilmesi adına 16 Nisan’daki referandumu çok önemliydi. Bugün yeni sistem önümüze bir fırsat çıkarttı. Bunu değerlendirmemiz lazım ancak bunu hep birlikte yapmamız gerekiyor. İslam ülkelerine bakın, tüm bunlar ortadayken milliyetçi ve maneviyatçıların bir araya gelip birlik olması kadar daha doğal ne olabilir?

Bizler AKAMDER olarak bu ziyaretlerimizde milli mutabakata tam desteğimizi de vurguladık. Ayrıca her iki il başkanımıza da tebrik ve hayırlı olsun ziyaretimiz gerçekleştirmiş olduk.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.