TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Allah sizden razı olsun

PKK’nın tuzaklamasıyla şehit düşen Fatih Yeniay’ın annesi ve babası Mardin Valisi Yaman’a Mardin'e verdiği hizmetten ötürü teşekkür etti:

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Allah sizden razı olsun

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Diyarbakır Sur ilçe jandarma Komutanlığınca 18 Şubat 2016 tarihinde icra edilen Mayın EYP araması dönüşünde Kocaköy Sur Karakolu Ali Bardak köyü  yolu ayrımında  bölücü  terör örgütü mensuplarınca yola  tuzaklanan  el yapımı patlayıcı maddenin  infilak ettirilmesi sonucunda  şehit  olan  Jandarma Eri Fatih Yeniay’ın  babası Zeki Yeniay ve annesi Fatma Yeniay  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Şehit  Fatih Yeniay’ın babası Zeki Yeniay ve annesi Fatma Yeniay, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a ziyaretin amacının Belediye’nin kayyuma geçtikten sonra yapılan hizmet çalışmalarını  gördüklerini ve bunları beğendiklerini belirterek, “ Bizler Midyat Gelinkaya köyündeniz. Ticaret hayatımızın ve işlerimiz nedeniyle uzun zamandan beri  Adana’da ikamet etmekteyiz. Geçtiğimiz hafta  Midyat ilçemizi ziyaret ettik. Başta Gelinkaya köyümüz olmak üzere hemen tüm köy, mahalle ve belde yollarının  asfaltlandığını gördük ve biz kendi kendimize,” Demek ki bir insan çalışırsa yapar. İşte  Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yaman bunlara örnektir. Allah sizlerden ve ekibimizden razı olsun. Ne mutlu ki Allah, Mardin ve Mardin halkına böyle bir vali ve belediye başkanını nasip etmiştir.” dedi.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman da bütün çalışmalarına başta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile diğer bakanların ,milletvekillerinin  kendilerine büyük destek verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Hükümetimiz Türkiye’nin diğer iline ne kadar önem veriyorsa Mardin’e daha çok büyük önem vermektedir. Cumhurbaşkanımız Mardin ve Mardin insanlarını çok seviyor kaç defadır Mardin ilini ziyaret ediyor. Bakınız yakında  “Battı-Çıktı”  çalışmalarımız bitecek. Göreceksiniz ki Mardin ne kadar değişecektir. Bu ülke hepimizindir. Her vatandaş ülkenin sorumluluğunu omuzlarında taşıması gerekir, biz böyle biliyoruz ve bu hizmetlerimizi 2018 yılında daha aktif ve daha hızlı bir şekilde devam ettireceğiz. Buraya kadar gelip ziyaret ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şehit olan oğlunuz Fatih Yeniay’a Allah rahmet etsin. Sizlere de Allahtan sabır dilerim.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.