TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evde uyuşturucu bulundu baba-oğul damadı suçladı

Adana'da bir evde yapılan baskında elektrikli süpürgenin içinde 2 kilo 168 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan baba ve oğul damadı suçladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Evde uyuşturucu bulundu  baba-oğul damadı suçladı

ADANA (İHA) -Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir evde yüklü miktarda uyuşturucu saklandığı istihbaratı üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, adrese baskın gerçekleştirdi.
Polis, evde arama yaptı ancak uyuşturucuyu bulamadı. Bunun üzerine hassas burunlu narkotik detektör köpeği ‘Oscar’, binanın çatı katında yer alan ve atıl malzemelerin depolandığı alanda elektrikli süpürgeye uyarı verdi. Ekipler, süpürgeyi açtıklarında toz torbasının olduğu yerde, 13 pakette 2 kilo 168 gram eroin, bir pakette de 2 kilo 103 gram eroin maddesini çoğaltmakta kullanılacağı düşünülen katkı maddesi ele geçirdi. Ev sahibi Cafer H. ile oğlu Cihat H. gözaltına alındı.
"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan baba ve oğul, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Baba Cafer H., “Uyuşturucudan haberim yoktu, damadın olabilir” derken, oğlu Cihat H. ise, “Uyuşturucuyu eniştem eve getirip saklamış olabilir” diye kendini savundu. Polis şimdi damadı her yerde arıyor.
Zanlıların emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.