TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilipak Yüreğir’de

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak Yüreğir Belediyesi'nin daveti ile ''Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler'' konulu bir seminer vermek üzere yarın Adana'ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dilipak Yüreğir’de


 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak Yüreğir Belediyesi'nin daveti ile ''Kudüs'ten  Afrin'e Ortadoğu'daki Gelişmeler'' konulu bir seminer vermek üzere yarın Adana'ya geliyor.  Dilipak'ın bölgedeki gelişmeler ile ilgili vatandaşları bilgilendireceğini belirten Başkan Çelikcan ''Mehmetçiklerimiz geçen yıl yapılan'' Fırat kalkanı'' ve  devam eden ''Zeytin Dalı'' Operasyonları ile bölgemizde tasarlanan oyunları bir bir bozmaktadır.  Mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan  kararlı ve dik duruşu ile bölge teröristlerden temizlenerek ülkemizde misafir ettiğimiz  Suriyeli kardeşlerimiz tekrardan vatanlarına kavuşacaklardır. Bölge işgalcilerden kurtarılıp gerçek sahiplerine teslim edilecektir. En önemlisi ise dünya devletlerinin Ortadoğu'daki oynamak istedikleri oyunlar bozulacaktır. Bu uğurda orada mücadele eden tüm silahlı kuvvetlerimize de başarılar diliyorum.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çelikcan Yüreğirli vatandaşların Ortadoğu'da ne tür oyunların döndüğünü vatandaşlara anlatmak için Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ı Yüreğir'e getireceklerini belirtti. Başkan Çelikcan geçtiğimiz günlerde Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar , Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı' ya da Yüreğir'de konferans verdirdiklerini söyledi.

 

14 Şubat saat 15.00'de Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde  Abdurrahman Dilipak'ın ''Kudüs'ten Afrin'e Ortadoğu'daki gelişmeler konulu bir konferans vereceğini, konferansa bütün Adanalı vatandaşları davet eden Başkan Çelikcan ''Çevremizde ülkemiz üzerinde çok değişik oyunlar kurgulanmaktadır. Kurgulanan bu oyunları bozmak için bizler bir ve bütün olmak durumundayız. Bu yüzden çevremizde ve dünyadaki gelişmeleri, bizleri bölmek ve parçalamak için kurguladıkları oyunları ve onların piyonlarına (FETÖ, PKK, PYD İŞİD vs.)  karşı hepimizin uyanık olması gerekmektedir.'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.