TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her sevgiliye bir çiçek

Özellikle gençler tarafından heyecanla beklenen 14 Şubat Sevgililer Günü daha geldi. Özellikle çiçekçiler, iple çektiği Sevgililer Günü’nde yoğun bir talep bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Her sevgiliye bir çiçek

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Özellikle gençler tarafından heyecanla beklenen 14 Şubat Sevgililer Günü daha geldi. Özellikle çiçekçiler, iple çektiği Sevgililer Günü’nde yoğun bir talep bekliyor. Adana’da ‘Her sevgiliye bir çiçek’ sloganıyla yola çıkan çiçekçi esnafı Hüseyin Acar; “Beklediğimiz gün nihayetinde geldi. Sevgililer günü hepimiz için çok önemli. Bu özel günde herkes sevdiklerine bir çiçek vermelidir.” dedi. 

Sevgililer Günü her yıl Şubat ayının 14’ünde tüm dünyada kutlanır. Kimi eşine, kimi arkadaşına, kimi de annesine bu özel gün için bir hediye verir. Hediyeler içerisinde en fazla tercih edilen ise muhakkak ki çiçektir.

Adana’da da çiçekçiler ‘Sevgililer Günü’ nedeniyle büyük bir yoğunluk içerisine girdi. Çiçekçi esnafı Hüseyin Acar, işlerinin en fazla bu gibi özel günlerde iyi olduğunu belirterek; “Sevgililer Günü, biz çiçekçilerin en kıymetli günlerinden birisidir. Bugün gecenin geç saatlerine kadar hizmet vereceğiz. Herkes sevdiklerine mutlaka bir çiçek vermelidir” dedi.

Bugüne özel kampanyalar yaptıklarına değinen Acar, sözlerine şöyle devam etti;

“İnsanların duygularını en etkili şekilde anlatmada kullandıkları çiçeklerin, Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen hediyedir. Özellikle bu gibi günlerde vatandaşların çiçeklere ilgisi daha fazladır.

Ö nedenle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnsanlar eşlerine, arkadaşlarına, anne babalarına, verilecek en güzel hediye olarak çiçek takdim ediyorlar. Yoğunuz, yorgun düşüyoruz ama tatlı bir yorgunluk. Bugüne özel 4 kişi çalışıyoruz.

Bizim burada sattığımız çiçekleri kendi seramızda biz yetiştiriyoruz. Onun için bu yıl ‘Her sevgiliye bir çiçek’ sloganıyla hesaplı ve çok çeşit çiçek hediyeleri hazırladık. Kendi ürünlerimizi yetiştirdiğimiz için fiyatlar gayet hesaplı. Ayrıca bu yıl çeşitler bakımından da gayet zengin. Adana’da en ekonomik fiyatları uyguluyoruz.”

Kız arkadaşına özel çiçekler ile yapılmış bir buket hazırlatan Ahmet K. “Bu yıl arkadaşıma özel bir buket hazırlattım. Artık çeşit çeşit hediye türleri bulabiliyoruz. Bende öyle özel bir hediye yaptırdım. Umarım sever. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.