TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönüllere dokunan klip

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, 14 Şubat için hazırladığı duygu dolu kısa filmi hain teröristlere karşı Afrin’de mücadele veren Mehmetçiğe ithaf etti

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gönüllere dokunan klip

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana’da yetiştirilen tarım ürünlerinin tanıtımı amacıyla çektiği kısa filmler ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama klibi sosyal medyada izlenme rekorları kıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı filmini Afrin’de teröristlere karşı kahramanca çarpışan Mehmetçiklere ithaf etti.  Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek amacıyla 1 milyon Türk Bayrağı dağıtan, Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyası başlatıp, Belediye Meclis üyeleriyle 322 bin liralık ilk bağışı yapan Başkan Hüseyin Sözlü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de gönüllere dokundu.
‘DUALARIMIZ SİZİNLE’
Türk Ordusu’nun terörle mücadele operasyonlarından görüntülerin yer aldığı filmde, sınır ötesinde hain teröristlere karşı savaşan bir askerin 14 Şubat Sevgililer Günü için yazdığı mektup seslendirildi.
Duygu dolu klip, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Başkan Hüseyin Sözlü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek’in yönettiği 14 Şubat Sevgililer Günü klibinde Büyükşehir Belediyesi’nde görevli zabıta Güngör Çubuk ile Karaisalı Belediyesi’nde memur Aslıhan Öz’ün rol aldı. 1 dakika 53 saniyelik bu filmde görüntü vermeyen Başkan Hüseyin Sözlü, klibin sonunda “Dualarımız sizinle” mesajı verdi.
DUYGU DOLU DİZELER
Mektupta “Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim!/ Bozkırın çiçeklerinde kokunu/ Yıldızlarında yüzünü/ Renginde gözlerini görüyorum/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim!/ Bayrağımın alında yanaklarını/ Hilalinde kaşlarını/ Kumaşında ipek ellerini tutuyorum/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim/ Memleketimin dağlarında gezmesin diye düşmanlar/ Ağlamasın diye mazlumlar/ Sevenleri ayırmasın diye hainler/Vatan denen nazlı yarın sevdasının, Kızılelma’nın peşindeyim/ Bu gün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim/ Atamızın emaneti cumhuriyetimize gelmesin diye zeval/ Hep dalgalansın diye yıldız ve hilal/ Bozulmasın diye birliğimiz/ Hainlerin ensesindeyim/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Afrin’deyim, sensizim ama üzgün değilim/ Sevgililer Günün kutlu olsun sevdiğim/ Çok yakında…/Çok yakında zaferlerle döneceğim” dizeleri yer aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.