TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’ye yedi düvel saldırıyor

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, “Hayırlı olsun” ziyaretine gelen muhtarlara, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini hatırlattı, destek istedi:

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkiye’ye yedi düvel saldırıyor


 

ADANA(İLKHABER) - Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’ndeki mahalle muhtarları AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Başkan Fikret Yeni, mahalle muhtarını kalabalık oldukları için toplantı salonunda kabul etti. Ziyarette İl Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice ile Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ali Coşkun da hazır bulundu.

Muhtarlara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Fikret Yeni, ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçildiğini söyledi. Başkan Fikret Yeni, şunları dedi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşu, ekibiyle yürüyüşü, hizmet noktasındaki hassasiyeti hepimizin malumudur. Ben ne zaman muhtarlarımıza gitsem, eğer Cumhurbaşkanımızın toplantısına davet edilmemişse benden ilk istekleri bu oluyor. Bu beni ziyadesiyle memnun ediyor. Bu kadar insanların gönlüne girmiş bir liderin ekibinin içinde siyaset yapmak bize gurur veriyor.

 

‘MİLLETE GÜVENİYOR’

Böyle bir liderin, bu ülkeyle, bu milletle, bu coğrafyadaki oynanan oyunlarla mücadelesi noktasında, eğer bizler bir nebze katkı koyabiliyorsak, gerçekten görevimizi layıkıyla yapabildik diye düşünüyorum. Hedefimiz de bu, amacımız da.

Artık milli bir duruşun birlik ve beraberliğin gerçekten en üst seviyede olması gereken süreçleri, bir dönemleri yaşıyoruz. Malumunuz Türkiye’ye artık 7 düvel saldırıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da ‘Topunuz birden gelin’ derken sizlere, bizlere güveniyor. Bu millete güveniyor. Bu milletin kendisine vereceği desteğe güveniyor.” 

                              

Muhtarlar da genel merkez tarafından il başkanlığı için yeniden görevlendirilen Başkan Fikret Yeni’ye ‘Hayırlı olsun’ diyerek başarı dileklerinde bulundu. Muhtarlar ayrıca, mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.