TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanalı ve Gaziantepli acente temsilcileri Marmaris’i ziyaret etti

Karadenizli acentecilerin ardından, geçtiğimiz haftasonu Gaziantep ve Adanalı acente temsilcileri Marmaris’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adanalı ve Gaziantepli acente  temsilcileri Marmaris’i ziyaret etti


 
MUĞLA (İHA) - Karadenizli acentecilerin ardından, geçtiğimiz haftasonu Gaziantep ve Adanalı acente temsilcileri Marmaris’i ziyaret etti.
Anadolu Jet’in Dalaman’a bölgesel direk uçuşların başlaması projesi kapsamında acenteciler iki gün boyunca Marmaris’i gezerek yakından tanıma fırsatı buldu. Gündüz, Marmaris şehiriçi, Osmaniye- Bal Evi, Bayır, Kızkumu ve Selimiye’yi gezen konuklar akşam yemeğinde ise Marmaris Belediyesi tarafından ağırlandı.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, acentecilere hitaben yaptığı konuşmada Denizli’nin iç pazarda pilot il seçildiğini ve bazı çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Bu çalışmaların ardından Denizli’den Marmaris’e ciddi hareket sağlandığını söyledi. Acar, iç pazar payını arttırmak için bu çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek “Karadeniz bölgesi acentecilerini ağırladık. Bölgenin tanıtım programını gerçekleştirdik. Güney bölgemizde Antep ve Adana bölgesinden gelen arkadaşlarla birlikteyiz. Bölgemizi tanıtıyoruz. Geri dönüşün çok iyi olduğunu görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Karşılıklı faydayı amaç ediniyoruz. Biz sadece o bölgeden buraya misafir getirmeyi değil, uçak koyarak riski göze alan firmaya destek olmak amacıyla buradan da Gaziantep ve Adana'ya misafir gitmesini hedefliyoruz." dedi.
Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur da ziyaret hakkında bilgi verdi. Songur "Bölgesel uçuşlar çalıştayının ardından Karadenizli acenteler gelmişti. Şimdi ise Antep ve Adana bölgesinden acente temsilcileri geldi. İç pazara yoğunlaştık. Bölgesel direk uçuşların başlaması için çaba harcıyoruz. Yerel yönetimler destek veriyor. Marmaris Belediyesi'ne bu anlamda teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon bu çalışmaların meyvelerini almayı ümit ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.