TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülseren Yaman, toplantılarını sürdürüyor

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’ın eşi Avukat Gülseren Yaman vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gülseren Yaman, toplantılarını sürdürüyor


ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER)-  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’ın  eşi  Avukat Gülseren Yaman vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gülseren Yaman bu kez, Mardin il, ilçe ve köylerinde görevli 700 mahalle muhtarının eşleri ile Mova Parkta bir araya geldi.

Ayda bir çeşitli  STK temsilcilerinin e=şleriyle bir araya gelen ve halkın dualarını alan Mardin’in anası unvanı verilen “Melek Ana Gülseren Yaman” sorunları dinliyor. Bunun yanı sıra Yaman, kayyum belediyelerin hizmet ve çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bazı kadın daire başkanlarının da yer aldığı buluşmada, Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM İdare Amiri  Ceyda Bölünmez Çankırı bu toplantılarda hazır bulundu. Vali  ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’ın eşi Avukat Gülseren Yaman, “Kadınlar bizim için çok önemlidir. Eşlerine bile belirtmek istemedikleri sorunları bizlere anlatıyorlar. Çünkü kadın, kadına dert ortağıyız. Burada toplanan kadınlarımızın bize bazı önemli önerileri oluyor. Bizim elimizdeki  imkanlar mümkün olduğu  müddetçe yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizden istenen ve bize iletilen sorunların çoğunu çözmekteyiz. Ama bazı sorunlar vardır ki; ülkenin genel sorunu oluyor. Bunlar için de elimizden geleni yapıyor, sorunu çözmek için  çalışıyoruz” dedi.

 Derik Alagöz  Köy Muhtarı  Nebahat Durmaz “Bugün bizleri burada toplayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’ın  muhterem eşi  Gülseren Yaman hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Burada toplanan 700 köy muhtar eşleri,  birisi de muhtarın eşi değil ta kendisi, yani ben muhtarım  ve bir muhtar olarak sesleniyorum bu yemek bütün insanlıklara ve topluma bir kardeş, barış yemeği olsun. Bu yemek birlik ve beraberlik bir insanın parmağından nasıl ki eti tırnağından ayırt etmek mümkün değilse biz de artık birbirimizi ayırt etmeyelim, hepimiz gördük neler çektik. Artık kardeşçe yaşamak kadar güzel bir şey olamaz. Yanlış  yolda olanlar,  anneler, babalar çocuklarına sahip çıkmalıdır. Gençler sevdiklerine kavuşmalıdır, birlik  ve beraberlik içinde olalım.  İnsanların düğünlerinde beraberce yiyelim, gençlerin düğününde bir olalım ve beraberce halay çekip beraberce düğün yemeği yiyelim tıpkı bugün yediğimiz yemek gibi ” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.  Bu çağrıyı gören ev sahipliğini yapan Gülseren Yaman kadın muhtarın yanına kadar gelerek, bu konuşmalarından dolayı teşekkür etti.

Nusaybin İlçesi Çalı Mahallesi Muhtarı Hediye Durmaz, Vali eşi Gülseren Yaman’ın bu gibi toplantılarda sorunları tek tek ele aldığı için teşekkür ederek “Allah bir daha Nusaybin ilçemizde o lanetli terör günlerini yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.