TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıkta devrim

Ömerli Devlet Hastanesi, tarihinde ilk kez yataklı tedavi ve diş polikliniği hizmeti sunmanın onuruna kavuştu

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sağlıkta devrim

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Mardin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ömerli ilçe Devlet Hastanesi,  tarihte ilk defa  yataklı tedavi ve diş polikliniği  hizmeti  sunabilme imkanına kavuştu. Bu anlamda  dahiliye ve çocuk sağlığı  hastalıkları uzmanları ve diş hekimi görevine başladı.

Daha önce  sadece  aile hekimlerinin hizmet verdiği  Ömerli İlçe Entegre Hastanesi’nde artık dahiliye, çocuk ve diş polikliniklerinin hizmete açılması, ilçede büyük bir sevinç yarattı.

İl Sağlık Müdürü  Uz. Dr. Seffet Yavuz, ilin her bölgesinde yaşayan vatandaşların  en iyi  sağlık hizmeti almaya hakkının bulunduğunu belirterek, şunları dedi:

“Bize de düşen bu görevi layıkıyla yerine getirmektir. Ömerli Devlet Hastanemize en kısa zamanda kadın doğum politikliği  hizmetinin de getirileceğini şimdiden müjdeleyebilirim. Ömerli ilçemizin halkı kendilerine daha kaliteli  ve daha aktif bir hizmeti sunmak bizim de görevimiz olacaktır, bu hizmetlerimiz devam edecektir. Ömerli ilçemize birçok köy mahalle bağlıdır, bu konuda bize destek olan başta valimiz olmak üzere, sağlık bakanımız ve vekillerimiz ile ilçemizin AK Parti ilçe başkan ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.”

Açılışta hazır bulunan Ömerli AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki İpekşen de yaptığı konuşmada şöyle dedi:

“Ömerli ilçemiz yıllardır sağlık alanlarında nasibini almamış bir ilçedir. Ama bundan sonra büyükşehirlerde  sağlık alanlarında ne varsa burada da öyle olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece Ömerli ilçemiz olarak değil biraz önce Sağlık Müdürümüz Seffet Yavuz bey açıkladı. Sadece Ömerli değil Kızıltepe, Nusaybin, Midyat ve diğer ilçelerimizde de sağlık alanlarında vatandaşın devletten bekledikleri ve hak ettikleri hizmetleri göreceklerdir. Bu konuda çalışmalarımızı  yürütüyoruz,

Hastanede gönüllü doktorların da yer aldığını belirten Sağlık Müdürü Uz. Dr. Seffet Yavuz, atılan bu önemli adımın Ömerli halkına hayırlı olması dileğinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.