TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuvayı Milliye 67 yaşına girdi

Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker, Kuvayı Milliye’nin, Türk Milletinin yeniden bağımsızlığa kavuşması için kendiliğinden oluşmuş bir halk ordusu olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kuvayı Milliye  67 yaşına girdi





ADANA (İHA) - Genel Merkezi Adana’da bulunan Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’nin 67’inci kuruluş yıldönümü kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında derneğin yenilenen genel merkez bürosu düzenlenen törenle açıldı.
Özelsancak İş Merkezi’ndeki törene CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Ayhan Barut ve çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkan Vekili Murat Öztanrıöver, törendeki konuşmasında, derneğin 5 Mart 1951 yılında Adana’da kurulduğunu anımsattı. Kuvayı Milliyeciler olarak vatan, bayrak ve millet sevgisini tüm Türkiye’de yaşattıklarını belirten Öztanrıöver, "Dernek olarak geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün gerçekleştirdiği bayrak dağıtım törenine katılarak bayrağımıza sahip çıktık. Bayrağımız nerede dalgalanırsa biz Kuvayi Milliyeciler olarak orada oluruz" dedi.
Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker de Kuvayı Milliye’nin Türk Milletinin tek vücut haline gelerek vatan topraklarının düşman işgalinden kurtulması ve Türk Milletinin yeniden bağımsızlığa kavuşması için kendiliğinden oluşmuş bir halk ordusu olduğunu ifade etti.
Etkinlikte daha sonra söz alan diğer katılımcılarda Kuvayı Milliye’nin önemine dikkat çekerek, derneğin yapacağı çalışmalarda yanlarında olacaklarını belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.