TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lise öğrencilerinden köy okuluna yardım

Çukurova Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi(ODAK) projesi kapsamında Kabasakal Şehit Selçuk Beki İlkokulu öğrencilerine hediye verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Lise öğrencilerinden köy okuluna yardım

Serhat ŞANLI/ ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi(ODAK) projesi kapsamında Kabasakal Şehit Selçuk Beki İlkokulu öğrencilerine hediye verdi.

ODAK Projesi kapsamında Kabasakal Şehit Selçuk Beki köy okulu öğrencileri, Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi’nin 25 öğrencisi ve 5 öğretmeni tarafından ziyaret edildi. Ziyarette çeşitli hediyeler, hikâye kitapları, öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemeleri ve kıyafetler verildi.

Proje ile ilgili bilgi veren Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi müdürü Hamit Aksu; “Okulumuzun Coğrafya dersi ve aynı zamanda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü rehber öğretmeni Erhan Pekkan ile Edebiyat dersi Öğretmeni ve yine aynı zamanda Kütüphanecilik Kulübü rehber öğretmeni Mustafa Altınok ve öğrencilerimizden bir grupla Çukurova İlçesi Kabasakal Şehit Selçuk Beki okulu öğrencileri ile toplum hizmeti ve değerler eğitimi kapsamında bir araya geldik” dedi.

Proje kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Aksu; “Çeşitli hediyelerin armağan edildiği etkinlikte öğrencilerle buluşup, onları sevindirip unutamayacakları bir gün geçirmelerini istedik. Bundan sonra da okul olarak bu tarz projelere devam edeceğiz"  şeklinde konuştu.

Kabasakal Şehit Selçuk Beki Okul Müdürü Yılmaz PERÇİN, böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içinde okul olarak yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Katılımcılara sıcak bir karşılamada bulunan Okul müdürü Yılmaz PERÇİN, Jandarma Uzman Çavuş Şehit Selçuk Beki Şeref Köşesi’ni ve okulun diğer bölümlerini gezdirdi.

Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi öğrencileri okulu hayranlıkla gezerken öğrencilerden Esma Sudenaz AKSAY; “Bir köy okuluna gideceğimizi duyunca çok fazla heyecanlanmamıştım. Sıradan bir okul ile karşılaşacağımı düşünürken okulun girişi, sınıflardaki donanım, öğrencilerin duruşu, bina düzen ve nizamı beni gerçekten çok etkiledi. Okul ‘Beyaz Bayrak’ sahibi bir okulmuş. Umarım bu küçük kardeşlerimiz de ileride akademik olarak çok iyi yerde olurlar ki böyle bir okulda okuma şansları elde etmiş olmaları bunun olacağı düşüncesini uyandırdı bende. Gerçek duygularımla söylüyorum ki gördüğüm okullar içerinde merkez okullar da dahil eksiksiz ve etkileyici” dedi.

Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi’nin toplum hizmeti kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaret, okul aile birliği başkan ve üyelerinin hazırlamış olduğu ‘kısır İkramı’ ile son buldu.

Ayrıca ziyaretçiler okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve okul personelinin sıcak ve ilgili karşılamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.